Ryzen-Mustafa
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 36
- İsim
- Mustafa Kaldırımcı
Konuyu tekrardan derledim.
Spam değildir.
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar.
Benim geliştirmiş olduğum bir yazılım var, bu yazılımdan biraz bahsedeceğim.
Bu yazılımın içinde benim geliştireceğim yazılımlar bulunacaktır. Sadece aracı bir uygulama, platformdur.
FPS konusunda birçok detaylı ayarları yapmanızı sağlayacak,
İşlemci üzerinde önemli düzenlemeler yapabileceksin.
Windows üzerinde detaylı optimize yapma.
Oyunlar üzerinde "Başlatıcı Kodu" adlı sistemi kullanma imkanı. (TEST EDİLİYOR)
Steam bağlantısını kullanma.(YAPIM AŞAMASINDA)
Program üzerinde tek çalışıyorum ve 1 aydır uğraşıyorum sadece bu süre zarfında bu hale kadar getirebildim. Sizlerden ricam uygulamayı kurmanız ve kullanmanız olacaktır beğenirseniz destek vermeyi unutmayın.
Uygulama sürekli olarak güncel tutulmaya çalışılıyor, eklemek istediğim birçok özellikler güncellemelerle beraber ekleniyor. Mevcut sunucum üzerinden güncellemeleri yayınlıyorum, Uygulamaya güncelleme geldiğinde kendini açılışta otomatik günceller.Bunu yapmamın sebebi herkesin aynı sürümü kullanması olası hatalardan kaçınılmasıdır.
Launcher Uİ Aracını İndir
Virüs Total
Github Open Code
Setup Kurulmadığı zaman ne yapayım?
Arkadaşlar uygulamanın herhangi bir güvenlik sertifikası oluşturulmadığı için krulumda sorunlarla karşılaşırsanız bun adımları uygulayın.
-Antivirüs yazılımınızı devre dışı bırakın.
-Windows Defender`ı devre dışı bırakın.
-Setup sağ tık yapın "Engellemeyi Kaldır" tikini işaretleyin.
-Kuruluma başlayabilirsiniz. Güncelleme geldiği zaman kendini günceller.
Sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Virüs vb. gibi şüpheleriniz varsa kaynak kodlara bakabilirsiniz.
Spam değildir.
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar.
Benim geliştirmiş olduğum bir yazılım var, bu yazılımdan biraz bahsedeceğim.
Bu yazılımın içinde benim geliştireceğim yazılımlar bulunacaktır. Sadece aracı bir uygulama, platformdur.
FPS konusunda birçok detaylı ayarları yapmanızı sağlayacak,
İşlemci üzerinde önemli düzenlemeler yapabileceksin.
Windows üzerinde detaylı optimize yapma.
Oyunlar üzerinde "Başlatıcı Kodu" adlı sistemi kullanma imkanı. (TEST EDİLİYOR)
Steam bağlantısını kullanma.(YAPIM AŞAMASINDA)
Program üzerinde tek çalışıyorum ve 1 aydır uğraşıyorum sadece bu süre zarfında bu hale kadar getirebildim. Sizlerden ricam uygulamayı kurmanız ve kullanmanız olacaktır beğenirseniz destek vermeyi unutmayın.
Uygulama sürekli olarak güncel tutulmaya çalışılıyor, eklemek istediğim birçok özellikler güncellemelerle beraber ekleniyor. Mevcut sunucum üzerinden güncellemeleri yayınlıyorum, Uygulamaya güncelleme geldiğinde kendini açılışta otomatik günceller.Bunu yapmamın sebebi herkesin aynı sürümü kullanması olası hatalardan kaçınılmasıdır.
Launcher Uİ Aracını İndir
Virüs Total
Github Open Code
Setup Kurulmadığı zaman ne yapayım?
Arkadaşlar uygulamanın herhangi bir güvenlik sertifikası oluşturulmadığı için krulumda sorunlarla karşılaşırsanız bun adımları uygulayın.
-Antivirüs yazılımınızı devre dışı bırakın.
-Windows Defender`ı devre dışı bırakın.
-Setup sağ tık yapın "Engellemeyi Kaldır" tikini işaretleyin.
-Kuruluma başlayabilirsiniz. Güncelleme geldiği zaman kendini günceller.
Sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Virüs vb. gibi şüpheleriniz varsa kaynak kodlara bakabilirsiniz.