Vds sağlayıcı önerisi

arda.wqqp

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406
Bütçe
100
Arkadaşlar bir domain satın aldım ve deneme yapmak için kullanacağım web hostinge de boşu boşuna para vermek yerine vds alıp burada host etmek istiyorum hem arkadaşımla bazen minecraft oynuyoruz onun içinde işime yarar.
1- Vdsten site hostlayabiliyor muyuz ? Ben evet diye hatırlıyorum.
2- Max 100 TL'ye nereden vds alabilirim ? Çok yüksek donanımlı olmasına gerek yok 2 3 GB Ramli bir şey yeter.

Vdsten site hostlayabiliyor muyuz ? Ben evet diye hatırlıyorum
Evet hostlayabilirsiniz.

Max 100 TL'ye nereden vds alabilirim ? Çok yüksek donanımlı olmasına gerek yok 2 3 GB Ramli bir şey yeter.
Eğer sizin için internet hızı ve güvenlik çok önemli değilse Poyraz Hosting'den "SOSYALMEDYA" indirim koduyla alabilirsiniz. Yine benzer fiyatlarda Keyubu, Kayizer var. Yok ben daha güvenlikli daha kaliteli istiyorum diyorsanız Natro, Turhost, Güzel Hosting ve Veridyen tavsiye ederim.

Arkadaşlar bir domain satın aldım ve deneme yapmak için kullanacağım web hostinge de boşu boşuna para vermek yerine vds alıp burada host etmek istiyorum hem arkadaşımla bazen minecraft oynuyoruz onun içinde işime yarar.
2- Max 100 TL'ye nereden vds alabilirim ? Çok yüksek donanımlı olmasına gerek yok 2 3 GB Ramli bir şey yeter.

Son düzenleme:
nettokoa.com'da 85TL gibi bir ücrete Ryzen 9 7950x3D sanal sunucu alabilirsiniz

Geri