Vdsl den fibere geçmeyi düşünüyorum ...

tamtam

80+
Reaksiyon skoru
98
Sağlayıcı değiştirip vdsl den fibere geçmeyi düşünüyorum lakin bazı sorularım var:
Ev kapısının hemen yukarısında birkaç m sarılmış şekilde bekleyen fiber kablosu var. Onu ben mi içeri almalıyım yoksa fiberine geçtiğim sağlayıcının gönderdiği ekip halleder mi, bundan ücret alırlar mı?
VDSL den fibere geçerken kurulum ücreti alıyorlarmı ?
Şuan bulunduğumuz evden taşınma iht. var dönüşümden dolayı, bütün iss ler nakil imkanı sağlıyor mu?
(Aile evindeyim) babam "Ayrica bina icindeki fiberi alacaksan fiyatlar artiyor diyorlar" dedi xd, bu konuda bilgisi olan varmı; bana epey saçma geldi çünkü.
sorularım şimdilik bunlar.

Sağlayıcı değiştirip vdsl den fibere geçmeyi düşünüyorum lakin bazı sorularım var:
Ev kapısının hemen yukarısında birkaç m sarılmış şekilde bekleyen fiber kablosu var. Onu ben mi içeri almalıyım yoksa fiberine geçtiğim sağlayıcının gönderdiği ekip halleder mi, bundan ücret alırlar mı?
VDSL den fibere geçerken kurulum ücreti alıyorlarmı ?
Şuan bulunduğumuz evden taşınma iht. var dönüşümden dolayı, bütün iss ler nakil imkanı sağlıyor mu?
(Aile evindeyim) babam "Ayrica bina icindeki fiberi alacaksan fiyatlar artiyor diyorlar" dedi xd, bu konuda bilgisi olan varmı; bana epey saçma geldi çünkü.
sorularım şimdilik bunlar.
Fiberi ekip kurar zaten kurulum zorunlu kendileri yapacaklar. Türk Telekom kuruluma para almaz ama taahhütsüz firmalar para talep edebilir. Hepsi nakil imkanı sağlar ama hepsi de nakile ücret alır onu diyim.

Fibere daha yüksek ücret olayı neredeyse hiçbir operatörde yok aynı hız aynı para oluyor tabi bende fiber var yüksek hız destekliyor o hıza yükselteyim dediğinde fiyat artar.

Sen bir şeye dokunmuyorsun, teknik ekip gelip kabloyu çekiyor. Bina içi dışı fiber diye bir şey yok. Kurulum ücreti alınıyor. Cayma bedelin varsa Türknet 2500 TL kadarını ödüyor. Burada ödemekten kasıt, cayma bedelini ödediğin faturayı gönderiyorsun. Onlar aylara bölerek indirim şeklinde yansıtıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,912
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri