Neler Yeni

Vdsl Kullanıyorum Ama Adsl paketi tanımlandı.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Hasan
Yaklaşık 3 4 gün önce Türknete başvuru yaptık, şuan TTNET 50mbps down 7-8 up paketini kullanıyoruz. Duyduğuma göre 24 mbps downloaddan fazlasını alabilmek için vdsl kullanmamız gerekiyormuş. Yani şuan kablolu bağlantıyla 50 55 mbps alıyorsam vdslli olmam gerekiyor. Ama telefonda bize denilen şu ki binanızda boş port yok zaten şuan adsl kullanıyorsunuz sizi adsl 16 mbps geçirelim internetinizi kullanmaya başladıktan sonra boş vdsl portu açıp sizi adslden vdsle geçirelim dendi. Ama anlamadığım nokta şu ben zaten vdsl portunu kullanıyorum boş port olmaması beni ilgilendirmemesi lazım değil mi ? Zaten eve gelen aynı portu kullanmayacak mıyım ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,630
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
O hızları ADSL ile alamazsınız, yanlışlık var. Muhtemelen boşta VDSL portu kalmadı Turknet o yüzden böyle söylemiş.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O hızları ADSL ile alamazsınız, yanlışlık var. Muhtemelen boşta VDSL portu kalmadı Turknet o yüzden böyle söylemiş.
Evet boş port kalmadığını anladım zaten ama evimde vdsl portunu kullanıyorum, benim başka vdsl portunu ihtiyacım olmaması lazım değil mi ? ISS değiştirme konusunda pek bir bilgim yok cahilliğimden dolayı kusura bakmayın :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,630
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Evet boş port kalmadığını anladım zaten ama evimde vdsl portunu kullanıyorum, benim başka vdsl portunu ihtiyacım olmaması lazım değil mi ? ISS değiştirme konusunda pek bir bilgim yok cahilliğimden dolayı kusura bakmayın :D
Muhtemelen Turknet için ayrılan portlar dolmuştur. Aslında böyle olmaması lazım ama işte malum :D

Top Bottom