Neler Yeni

vdsl modem önerisi 400 tl

Satkanje

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berkay akkaya
400 tl civarı vdsl bir fp modem önerisi istiyorum.şimdiden teşekkürler

Pckopat

80+ Silver
DSL-N16 modelini öneririm. Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum 100m2 evde fazlası ile işimi görüyor.

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Efe Aksu
DSL-N16 modelini öneririm. Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum 100m2 evde fazlası ile işimi görüyor.
konuyu hortlattım ama cidden modem fiyatını hak ediyor mu iyi mi sıkıntı yaratmıyor di mi sana almak istiyorum bende sorayım dedim 1 aya alabilirim ya da biraz daha güncel bir modem biliyorsan 500 650 arası önere bilir misin özellik bakımından zengin olsa güzel olur

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
konuyu hortlattım ama cidden modem fiyatını hak ediyor mu iyi mi sıkıntı yaratmıyor di mi sana almak istiyorum bende sorayım dedim 1 aya alabilirim ya da biraz daha güncel bir modem biliyorsan 500 650 arası önere bilir misin özellik bakımından zengin olsa güzel olur
önerilen modem zaten şuan 500 650 arasında geziyor

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
başka var mı diye merak ettim ondan sorayım dedim bir de cidden iyi mi modem paramı çöp etmek istemiyorum ondan yazdım
bilmiyorum hocam bende tp link archer vr 300 var

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
baya övmüşler modemi iyi gibi duruyor fiyatı bi 650 700 olsaydı güzel olurdu bakarım belki alabilirim bilmiyorum
geçen sene 400 e almıştım ikinci el bulursun belki

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
ne güzel ucuzmuş o zamanlar ikici el sanmam sıfır istiyorum hallederim modem güzel mi çok kişi falan bağlanınca sıkıntı çıkıyor mu belki senin modeminden alabilirim
internetin iyiyse sıkıntı çıkarmıyor, bizim evde bi masaüstü pc bi tane macbook pro 4-5 tane de telefon var genelde 1 pc 3 telefon bağlı oluyo herhangi birisi bi şey izlediği zaman veya ben indirme yaptığım zaman herhangi bi pingdir internette gözle görülür yavaşlama görmüyorum

Pckopat

80+ Silver
Halen kullanmaktayım bir sıkıntı yok ve memnunum. 35mbps paketim var tamamını alıyorum. Şuan geri ödeme kampanyası mevcut. Onunla birlikte daha uyguna geliyor.

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Efe Aksu
Halen kullanmaktayım bir sıkıntı yok ve memnunum. 35mbps paketim var tamamını alıyorum. Şuan geri ödeme kampanyası mevcut. Onunla birlikte daha uyguna geliyor.
bazıları kronik sorunu falan var diyor ondan tedirginim benim internette 35 mbps bi kaç oda uzaklıkta çekim gücü nasıl iyi midir? sizce belki alabilirim başka modemde var aklımda bazı bir kaç insanlar her baktığımda modemin yorumunu kötü yorumlar yapabiliyor hevesim kaçıyor almaktan vazgeçer gibi oluyorum 500 700 arası önerebileceğin var mı diye sorucam da belli başlı modemler var kaç gündür bakıyorum kararsızım elime para geçse alıcam

Pckopat

80+ Silver
Her ürüne kötü yorum yapan çıkar o yüzden aldanma. Elektronik ürün sonuçta arızalıda çıkabilir, ama bu değildir ki tüm serisi öyle. Evim net 90m2 2katlı bir ev alt katta merkezi konumda evin her yerinden rahatlıkla çekiyor. Üst katta balkonlara yani uç noktalara geçince sinyal seviyesi düşüyor, oda normal. Ekstra bir menzil genişletici kullanmıyorum. Ama bu veriler benim ev yapım için geçerli, duvar kalınlıkları izolasyon durumu vb. faktörler değişkenlik gösterir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,273
Üyeler
168,111
Son üye
ŞakaFaka
Top Bottom