Neler Yeni

Ve karşımızda futbol tarihinin en golcü ismi #CristianoRonaldo

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Aras Şimşek
Ofsaytın olmadığı, kalecilerin eldiven giymediği günlerde kör topal defans oyuncularını çalımlayıp gol atan ( Pele )' yi bile geçti. Artık tartışmayı bırakalım.Messi iyi futbolcu ama tarihin en çok gol atan ve tüm zamanların en iyisi İki gözümün çiçeği Cristiano Ronaldo 'bu konuda hakkında ki düşünceleriniz nedir

Not: Ben Oyun Zekası Ve Oynayış Olarak Messiyi Daha İyi Buluyorum Daha Yetenekli Yani Aralarında 143 maç eksik 41 Gol geri de yakın zamanda geçiceğini düşünüyorum :)

#CristianoRonaldo

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İşte bu yüzden ronaldo

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dünyanın en iyisinin Messi olduğu görüşümü kimse değiştiremez.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Gol sayısı en iyi futbolcuyu belirliyor olsaydı Diagne'nin şuan Türkiye'deki en iyi futbolcu olması lazımdı.
Ronaldo her ne kadar mükkemmel ötesi bir yetenek ve hırsa sahip olsa da verimlilik ve takım adamı olma açısından Messi'den daha geride bence.
Ek olaraki Messi'yi çoğu yönden daha Ronaldo'ya göre teknik bir isim olarak görüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ofsaytın olmadığı, kalecilerin eldiven giymediği günlerde kör topal defans oyuncularını çalımlayıp gol atan ( Pele )' yi bile geçti.
Ayrıca bu tabir hiç hoşuma gitmedi. Her ne kadar öyle olsa da küçümsemek yanlış bir hareket.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bence Ronaldo> Messi. Ronaldo'yu genel olarak daha başarılı buluyorum fakat en sevdiğim futbolcu İbrahimovic.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Dünyanın en iyisi Mbappe olacak bence.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Mbappe'nin daha gelişmesi lazım. Ek olarak, her ne kadar iyi olsa da bir Messi veya Ronaldo olamaz. Ama Ronaldo ve Messi futbolu bırakınca en iyi olabilir. Bence Haaland da olabilir. O da çok teknik ve iyi.
J.Felixte olabilir bence

Excator23cm

80+ Gold
Ronaldo bence messi'den daha başarılı

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Aras Şimşek
Gol sayısı en iyi futbolcuyu belirliyor olsaydı Diagne'nin şuan Türkiye'deki en iyi futbolcu olması lazımdı.
Ronaldo her ne kadar mükkemmel ötesi bir yetenek ve hırsa sahip olsa da verimlilik ve takım adamı olma açısından Messi'den daha geride bence.
Ek olaraki Messi'yi çoğu yönden daha Ronaldo'ya göre teknik bir isim olarak görüyorum.

Ayrıca bu tabir hiç hoşuma gitmedi. Her ne kadar öyle olsa da küçümsemek yanlış bir hareket.
bu gerçek hocam ama eski futbol ile şimdiki arasın da dağlar kadar fark var ki zaten pele kabul etmiyor insta acıklamasına bakarsan tarıhın en golcusu gıbısınden bır sey koymus buna karsılık soylenmıs bır sey zaten bu

Mbappe'nin daha gelişmesi lazım. Ek olarak, her ne kadar iyi olsa da bir Messi veya Ronaldo olamaz. Ama Ronaldo ve Messi futbolu bırakınca en iyi olabilir. Bence Haaland da olabilir. O da çok teknik ve iyi.
Haaland bir ronaldo messi olamaz oyun tarzı oyle değil Haaland bence yeni lewandowski olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet arı
Ronaldo 21. yüzyılın en iyisi seçildi çok iyi bir oyuncu ama bence bir messi olamaz messideki yetenek kimsede yok aga

Top Bottom