genelde yan taraflar kızaklı sistem oluyo vidaları söktikten sonra sağa kaydırdığınızda açılıyor yinede emin değilim foto atabilir misiniz arka ve yan tarafın.Kasaya hdd bağlayacağım ancak yan kapak hiçbir şekilde açılmıyor internette ne bir video var ne de bilgi, bu kasayı kullanan kimse yok mu nasıl açacağız bu kapağı
Kasaya hdd bağlayacağım ancak yan kapak hiçbir şekilde açılmıyor internette ne bir video var ne de bilgi, bu kasayı kullanan kimse yok mu nasıl açacağız bu kapağı
Kasayı şuanda yerinden çıkartmam pek mümkün değil komple sistemi Sökmem lazım o yüzden şu linkten incelesen yeterli olur mu senin içingenelde yan taraflar kızaklı sistem oluyo vidaları söktikten sonra sağa kaydırdığınızda açılıyor yinede emin değilim foto atabilir misiniz arka ve yan tarafın.
kasayı sökmeden yapmanız pek mümkün değil zatenKa
Kasayı şuanda yerinden çıkartmam pek mümkün değil komple sistemi Sökmem lazım o yüzden şu linkten incelesen yeterli olur mu senin için
VG06F | Vento
www.ventocase.com
Videoyu yeni gördüm, sorun yok zaten kasayı sökeceğim sadece bir fotoğraf için sökmek istemdim teşekkürler tamamdırkasayı sökmeden yapmanız pek mümkün değil zaten
Hangisi sata için uygun bu arada biliyor musunkasayı sökmeden yapmanız pek mümkün değil zaten
Hangisi dediğiniz şeyi anlayamadım?Hangisi sata için uygun bu arada biliyor musun