Neler Yeni

VENTO VG22A, 360mm Sıvı Soğutma Destekler Mi?

Anwix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Fevzi Yalçın
Başlıkta da gördüğünüz gibi sorum basit. Bu kasayı kullanıyorum, işlemci değiştireceğim merak ettiğim şey kasanın üst kısmına 360mm sıvı soğutma takabilir miyim? Eğer 360mm soğutma takamıyorsam acaba sıvı soğutma radyatörünü kasanın dış üst kısmına koysam sorun olur mu.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,454
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Üstte 240mm destekler . Dediğin gibi yapman zor . Radyatör boruları okadar uzun değil. Öndeki 3 fanı söküp oraya takabilirsin . Üste de 2 tane fan takarsın.

Anwix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Fevzi Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstte 240mm destekler . Dediğin gibi yapman zor . Radyatör boruları okadar uzun değil. Öndeki 3 fanı söküp oraya takabilirsin . Üste de 2 tane fan takarsın.
Anladım önerin mantıklı, öndeki fanları çıkartıp radyatörü oraya takınca kasanın hava akışını çok fazla etkilemez değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir de ''Bu Konuya'' bakar mısın? Konuyu açan arkadaş benimle aynı boyutlarda kasa kullanıyor ve 360mm radyatörü kasanın üst kısmına sığdırabilmiş. Ben de yapabilir miyim acaba? Boşa da para vermek istemiyorum sığmaz diye.

Son düzenleme:

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,454
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Arkadaş iyi sığdırmış . Normalde marka kendisi belirtiyor desteklemez diye .
Eğer sigdirabilirsen üstte tak yoksa öne takarsın. Çok fazla etkilemez hava akışını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,309
Üyeler
159,138
Son üye
mutki
Top Bottom