değer bence 60 geçmiyor yükte ve normallere göre oyle az ocli değilSizce değermi almısken
5600le darboğaz yersin ama r9 3900xle yiyodum benSizce değermi almısken
laptopmuş kzmrğicmçricmiçcmiSizce değermi almısken
Ney laptopmus anlamadımdeğer bence 60 geçmiyor yükte ve normallere göre oyle az ocli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600le darboğaz yersin ama r9 3900xle yiyodum ben
laptopmuş kzmrğicmçricmiçcmi
pulse msi laptop değil miNey laptopmus anlamadım
R5 5600ile geçici kullanıcam zaten 5800x3d alacağım
neyse x trio al ilerdede 5800x3d kombosu yaparsınBen kendi kasamdan bahsediyordum
Topram sessiz ve serin çalışır. Lakin 4000 serisi kartlar çok ısınmıyor ses takıntım yok diyorsanız gerek yok fazla para vermeye. Serin olsun sessiz olsun dersen hak ediyor parasını 3 adet gaming x trio 4070 denedim 3 ünde de CW sorunu çıktı haberin olsun .Ama neden xtrio farkı be sorum o zaten
Arasındaki farkları nedir peki
Kardeşim benim iyi güzel anladım vermişken verip x trio alırım büyük ihtimal ancak CW ne oluyor tam olarakTopram sessiz ve serin çalışır. Lakin 4000 serisi kartlar çok ısınmıyor ses takıntım yok diyorsanız gerek yok fazla para vermeye. Serin olsun sessiz olsun dersen hak ediyor parasını 3 adet gaming x trio 4070 denedim 3 ünde de CW sorunu çıktı haberin olsun .
Bobin vızlama sesi hemen hemen tüm kartlarda var artık internete yazarsan coil whine aklında bulunsun.Kardeşim benim iyi güzel anladım vermişken verip x trio alırım büyük ihtimal ancak CW ne oluyor tam olarak
x trio en baba 4070dir oc ve soğutma anlamındaKardeşim benim iyi güzel anladım vermişken verip x trio alırım büyük ihtimal ancak CW ne oluyor tam olarak