Neler Yeni

Vergi verecek miyim?

RTS10

80+ Bronze
Ürün kuponla beraber 0,88 dolar oluyor. Kargo ücretsiz. Ekstra para öder miyim? Ödersem ne kadar olur?
Ekran AlıntısıD.PNG
Ekran Alıntısıewqe.PNG

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Vergisiz hiç bir şey alamazsın hocam.
Sepette ödenecek bir şey alırsan daha iyi olur genelde PTT ile gelenlere göre daha düşük vergi çıkıyor.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Ürün kuponla beraber 0,88 dolar oluyor. Kargo ücretsiz. Ekstra para öder miyim? Ödersem ne kadar olur?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Önemli olan senin aldığın fiyat değil ürünün fiyatı üzerinden baz alınarak vergi kesiliyor. 18 TL ortalama olarak vergi ödersin -2 +2 olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Ulaş Karaca
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Dostum 17Tracks uygulamasını indir oraya kodunu yapıştır sana PTT kodunu göstericek. PTT'den sürekli takip et zaten orda yazar bu kadar vergi diye. UKİM'e veya UPİM'eydi hatırlamıyorum ikisinden birine gitmesi iyiydi gümrükte takılmazdı biri kötüydü oraya giderse gümrükte takılırdı.

RTS10

80+ Bronze
Dostum 17Tracks uygulamasını indir oraya kodunu yapıştır sana PTT kodunu göstericek. PTT'den sürekli takip et zaten orda yazar bu kadar vergi diye. UKİM'e veya UPİM'eydi hatırlamıyorum ikisinden birine gitmesi iyiydi gümrükte takılmazdı biri kötüydü oraya giderse gümrükte takılırdı.
Daha sipariş etmedim sağol

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Ulaş Karaca
Daha sipariş etmedim sağol
Rica ederim. Şöyle bir bilgi vereyim ben mikrofon aldım 30$'mış. 52₺ vergi ödedim. 480₺'lik mikrofonu 355₺'ye falan almış oldum. Fakat vergiler herkese ver her şeye aynı olmuyo.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,898
Üyeler
160,158
Son üye
muratdur
Top Bottom