Neler Yeni

Vergisiz iphone alma kararı yürürlüğe girdi mi ?

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
Merhaba üniversite öğrencsiyim vergisiz iphone alma hakkımız şuan var mı ? çoğu kişi yürürlüğe girdi diyor ? bu doğru ise birtane daha 14 pro max almayı düşünüyorum.

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Merhaba üniversite öğrencsiyim vergisiz iphone alma hakkımız şuan var mı ? çoğu kişi yürürlüğe girdi diyor ? bu doğru ise birtane daha 14 pro max almayı düşünüyorum.
Reis secimden sonra yada 1-2 gun icinde grlir bence

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,633
İsim
Taha yücel
Üniversitelimi olmamız gerekiyor vergisiz almak için ? ben lise öğrencisiyim ama ablam üniversiteye gidiyor onu adına alabiliyoprmuyuz

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis secimden sonra yada 1-2 gun icinde grlir bence
şuan yürürlüğe girdi diyor hocam çoğu kişi bir kaç siteye baktım orada da duyuruldu fiyatlar paylaşıldı falan diye göz attım doğu gibi bayağı

Flexy_404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sefa
Reis önce oy sonra telefon diyor :D

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
nasıl alıyor nmasıl alıyoruz
öğrenci belgen ile alabiliyorsun da halen millet boş konuşmaya geliyor posta. tartışma postu değil soru cevap postu bu eleştiri postu da değil :D anlamıyorum ne zaman konu açılsa millet kaynatmaya boş yapmaya başlıyor konu yalan oluyor :D bakalım bilen biri çıkacak mı

Erda Yıldırım

80+ Gold
öğrenci belgen ile alabiliyorsun da halen millet boş konuşmaya geliyor posta. tartışma postu değil soru cevap postu bu eleştiri postu da değil :D anlamıyorum ne zaman konu açılsa millet kaynatmaya boş yapmaya başlıyor konu yalan oluyor :D bakalım bilen biri çıkacak mı
Lise için geçerli mi bu?

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,633
İsim
Taha yücel
knk ben bir şey demedim ki benim bu konudan bile yeni bilgim oluyor bende telefon bakıyordum telefonunsuzum 5 gündür

Flexy_404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sefa
Hani aga internete iki kelime yazmaya bile gerek yok kim kime beleş bişe veriyor bir kere , ikincisi sence vergisiz telefon olayı şuan olsaydı bunu herkes konuşuyor olmazmıydı??
1683574466047.png

AsetilCoA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Taner Han
bilinen haber sitelerinde böyle bir haber var mı?

Top Bottom