güldüm baya@Emiracar Çok mu komik gül o zaman
güldüm baya@Emiracar Çok mu komik gül o zaman
aman böyle gülmeyelimgüldüm baya
Uzaya Redmi Bayrağı Götürsene : DKanka ülke senin bu vatan aşkından dolayı seni uzaya göndercekmiş kalkıyo şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
At at kızgın at
Fiyatına göre kötü, kalitesiz telefonlar. Uzun ömürlü değiller.Vestel Venüs Kullanan Biri Olarak Vestel Venüs Telefonlarına Çok Karşıt Gelmelerini Anlamıyorum Halbuki Garantide iyi ve F/P Olarakda Memnun Olduğum Cihazları Üretiyor Aynı Anda Yerli Sermayeye Destek Olmakta Mutlu Edici
Redmi Kullanıp'ta Karşı Çıkanlar Hiç Gelmesin
Redmi övdüm ya götüreyim bari.(nerede övdüğümü bilmiyorum ama milliyedçi kralım istedi)aman böyle gülmeyelim
Uzaya Redmi Bayrağı Götürsene : D
Apple işlemcisini, yazılımını, pilini felan hepsini kendisi üretiyor.Çinli markaların ve yerli markaların altyapısı aynı değil eğer şimdi desteklemez isen daha iyi olmasını beklemeyin
Apple ?
La sen ya dediklerimi anlayamıyon yada anlamak istemiyon trolluyon. Apple kendisi üretiyor ama işçilik ucuz oldugu için çinde toplattırıyor telefonları. Vestel hiçbirşeyi kendisi üretmiyor, parçaları çinliler üretip çinliler topluyor sonra üzerine VESTEL logosu basılıyor sonra ismi yerli milli sermaye oluyor.ama çinde !
Sen destek verbirde plastik kapak değil çinli markalar gibi plastik ama cam görünümlü koymuyorlar telefonlarına gerçek cam ve metal koyuyuor
Senin Dediğin Ne alaka yaw bir konudan çık
Kimseden.sen kimden aldın