Neler Yeni

Vestel Venus Z20 Alınır Mı?

Vestel Venus Z20 Alınır Mı?

• Alınır.

Oylar: 0 0.0%
  • Alınmaz.

Oylar: 7 100.0%

• Oy kullanan toplam üye
    7

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
İkinci el Vestel Venus Z20 900-1000 TL'ye alınır mı?
Vestel markasına karşı biraz ön yargılıyım.
Vestel'in çok fazla sorun çıkarttığını duydum. Ama telefonun özelliklerine göre ikinci el fiyatları diğer telefonlara göre daha uygun gibi..
Babam Z10 kullanıyor, birkaç kere yazılım güncellemesi sırasında telefon kapandı ve bir daha açılmadı servise göndermek zorunda kaldı.

106410

80+ Silver
Alınmaz, Vestel ve Casper markalarını görünce arkana bakmadan kaç.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
1 1.5 sene vestel kullanmıştım. bi sorununu görmedim hiç çok beklentin yoksa oyun moyun çok abartmıcaksan alınabilir vestel telefonlar

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
İkinci el Vestel Venus Z20 900-1000 TL'ye alınır mı?
Vestel markasına karşı biraz ön yargılıyım.
Vestel'in çok fazla sorun çıkarttığını duydum. Ama telefonun özelliklerine göre ikinci el fiyatları diğer telefonlara göre daha uygun gibi..
Babam Z10 kullanıyor, birkaç kere yazılım güncellemesi sırasında telefon kapandı ve bir daha açılmadı servise göndermek zorunda kaldı.
Bence alma hayatının hatasını yaparsın. 2.5 yıldır kullanıyorum Wifi ı sorunlu şuan (telefonu yamulttum ondan dolayı da olabilir ama başka sorun yaşayan arkadaşlarım oldu) hayalet ekran sorunu var arayüzü hantal ve bazen kendi kendine arayüz durduruldu hatası veriyor fazla ısınıyor (telefon boşta iken yastığın altına bırakınca alev aşıyor gibi 3 4 kez bu sebepten telefon kapandı) ben ucuza aldığımdan çok laf etmedim ama bence şuan para verilmemesi gereken bir telefon. Telefonun arayüzü üzerinde arayüz çalıştırıyorum vestel in standart arayüzünden daha sorunsuz yani o kadar kötü optimize etmişler telefonu.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Vestel'in hiçbir ürününü önermiyorum, en ufak bir sorunu halledemeyecek kadar başarısız bir teknik servisi var.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Vestel'in hiçbir ürününü önermiyorum, en ufak bir sorunu halledemeyecek kadar başarısız bir teknik servisi var.
teknik servisi beklenmedik bir şekilde bende iyi iş yaptı. Şarj kablom bozuldu dıştan soyulmayıp içten koptuğu için ücretsiz değişim yaptılar ama aynı işlemde kulaklık içinde başvurdum elimizde yok kayıt aldık daha sonra uğrayın geldiğinde teslim ederiz dediler kayıt bile almamışlar kulaklık için bende umursamadım kulaklığı zaten kaliteli ses veriyordu ama 7 ayda bozuldu.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Vestel servisine vestel 5530 cihazımı göndermiştim. Bataryası ölmüştü artık. Garantisinin bitmesine de 2 ay kalmıştı. Adamlar bataryayı sıfır ile değiştirdiler. Servisi beni hiç mağdur etmedi. :)

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Vestel servisine vestel 5530 cihazımı göndermiştim. Bataryası ölmüştü artık. Garantisinin bitmesine de 2 ay kalmıştı. Adamlar bataryayı sıfır ile değiştirdiler. Servisi beni hiç mağdur etmedi. :)
Yaşadığımız şehirler farklı ya, belki senin oradaki servis iyidir.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Yaşadığımız şehirler farklı ya, belki senin oradaki servis iyidir.
İstanbula göndermiştim. Ancak Vestel telefon alınmaz :D
Ben 2 sene kullandım. Fiyatına göre güzeldi ancak şarja takınca falan kendi kendine bir yerlere giriyordu. Birilerini falan arıyordu.
Ancak dediğin gibi teknik bilgileri çok yok.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
İstanbula göndermiştim. Ancak Vestel telefon alınmaz :D
Ben 2 sene kullandım. Fiyatına göre güzeldi ancak şarja takınca falan kendi kendine bir yerlere giriyordu. Birilerini falan arıyordu.
Ancak dediğin gibi teknik bilgileri çok yok.
Vestel'in telefonları asla alınmaz çünkü aynı fiyata çok daha iyileri var.

Yani bir fiyat avantajı olsa alınabilir diyeceğim ama fiyat avantajı da yok.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Vestel'in telefonları asla alınmaz çünkü aynı fiyata çok daha iyileri var.

Yani bir fiyat avantajı olsa alınabilir diyeceğim ama fiyat avantajı da yok.
2 sene önce almıştım. 550TL fiyata :D
Bence güzeldi beni 2 sene götürmesi bile mucizeydi :D

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
900TL ye alınır
Birkaç sene önce aynı fiyat için konuşsaydık önermezdim [Biliyorsunuz telefon fiyatları uçtu]
Ama garantili ve temiz kullanılmış ise o fiyata değer çok çok para da verilmez Vestel Telefon için.

Top Bottom