Vestel Venus Z20 Alınır Mı?

Vestel Venus Z20 Alınır Mı?

• Alınır.

Oylar: 0 0.0%
  • Alınmaz.

Oylar: 7 100.0%

• Oy kullanan toplam üye
    7

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,195
İkinci el Vestel Venus Z20 900-1000 TL'ye alınır mı?
Vestel markasına karşı biraz ön yargılıyım.
Vestel'in çok fazla sorun çıkarttığını duydum. Ama telefonun özelliklerine göre ikinci el fiyatları diğer telefonlara göre daha uygun gibi..
Babam Z10 kullanıyor, birkaç kere yazılım güncellemesi sırasında telefon kapandı ve bir daha açılmadı servise göndermek zorunda kaldı.

Alınmaz, Vestel ve Casper markalarını görünce arkana bakmadan kaç.

1 1.5 sene vestel kullanmıştım. bi sorununu görmedim hiç çok beklentin yoksa oyun moyun çok abartmıcaksan alınabilir vestel telefonlar

İkinci el Vestel Venus Z20 900-1000 TL'ye alınır mı?
Vestel markasına karşı biraz ön yargılıyım.
Vestel'in çok fazla sorun çıkarttığını duydum. Ama telefonun özelliklerine göre ikinci el fiyatları diğer telefonlara göre daha uygun gibi..
Babam Z10 kullanıyor, birkaç kere yazılım güncellemesi sırasında telefon kapandı ve bir daha açılmadı servise göndermek zorunda kaldı.
Bence alma hayatının hatasını yaparsın. 2.5 yıldır kullanıyorum Wifi ı sorunlu şuan (telefonu yamulttum ondan dolayı da olabilir ama başka sorun yaşayan arkadaşlarım oldu) hayalet ekran sorunu var arayüzü hantal ve bazen kendi kendine arayüz durduruldu hatası veriyor fazla ısınıyor (telefon boşta iken yastığın altına bırakınca alev aşıyor gibi 3 4 kez bu sebepten telefon kapandı) ben ucuza aldığımdan çok laf etmedim ama bence şuan para verilmemesi gereken bir telefon. Telefonun arayüzü üzerinde arayüz çalıştırıyorum vestel in standart arayüzünden daha sorunsuz yani o kadar kötü optimize etmişler telefonu.

Vestel'in hiçbir ürününü önermiyorum, en ufak bir sorunu halledemeyecek kadar başarısız bir teknik servisi var.

Vestel'in hiçbir ürününü önermiyorum, en ufak bir sorunu halledemeyecek kadar başarısız bir teknik servisi var.
teknik servisi beklenmedik bir şekilde bende iyi iş yaptı. Şarj kablom bozuldu dıştan soyulmayıp içten koptuğu için ücretsiz değişim yaptılar ama aynı işlemde kulaklık içinde başvurdum elimizde yok kayıt aldık daha sonra uğrayın geldiğinde teslim ederiz dediler kayıt bile almamışlar kulaklık için bende umursamadım kulaklığı zaten kaliteli ses veriyordu ama 7 ayda bozuldu.

Vestel servisine vestel 5530 cihazımı göndermiştim. Bataryası ölmüştü artık. Garantisinin bitmesine de 2 ay kalmıştı. Adamlar bataryayı sıfır ile değiştirdiler. Servisi beni hiç mağdur etmedi. :)

Vestel servisine vestel 5530 cihazımı göndermiştim. Bataryası ölmüştü artık. Garantisinin bitmesine de 2 ay kalmıştı. Adamlar bataryayı sıfır ile değiştirdiler. Servisi beni hiç mağdur etmedi. :)
Yaşadığımız şehirler farklı ya, belki senin oradaki servis iyidir.

Yaşadığımız şehirler farklı ya, belki senin oradaki servis iyidir.
İstanbula göndermiştim. Ancak Vestel telefon alınmaz :D
Ben 2 sene kullandım. Fiyatına göre güzeldi ancak şarja takınca falan kendi kendine bir yerlere giriyordu. Birilerini falan arıyordu.
Ancak dediğin gibi teknik bilgileri çok yok.

İstanbula göndermiştim. Ancak Vestel telefon alınmaz :D
Ben 2 sene kullandım. Fiyatına göre güzeldi ancak şarja takınca falan kendi kendine bir yerlere giriyordu. Birilerini falan arıyordu.
Ancak dediğin gibi teknik bilgileri çok yok.
Vestel'in telefonları asla alınmaz çünkü aynı fiyata çok daha iyileri var.

Yani bir fiyat avantajı olsa alınabilir diyeceğim ama fiyat avantajı da yok.

Vestel'in telefonları asla alınmaz çünkü aynı fiyata çok daha iyileri var.

Yani bir fiyat avantajı olsa alınabilir diyeceğim ama fiyat avantajı da yok.
2 sene önce almıştım. 550TL fiyata :D
Bence güzeldi beni 2 sene götürmesi bile mucizeydi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,372
Üyeler
184,778
Son üye
xfurqean
Geri