Neler Yeni

Veterinerde kedi ötenazi fiyatı ne kadardır?

4hm3t09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Emre
Kedimin böbrek yetmezliği vardı. Tedavi için bazı ilaç ve serumlarını alıp kendimiz kediye verdik. Ama durumunda hiç iyileşme olmuyor sadece yatıyor, yürürken dengesini kaybediyor, hiçbir şey yemiyor ve içmiyor. Durumu daha kötüye giderken de tahminimce kedinın canı yanıyor. Bunun için canı daha fazla yanmasın diye kedimi uyutmayı düşünüyorum. Veterinerde kedi uyutmanın ücreti ne kadardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ertuğrul Kesgin
Fiyat bilgisini veteriner kliniklerini arayıp öğrenebilirsin. Ben birkaç yere baktım 2000 TL(Sayfa 16 en alt kısımda) ilaç masrafı hariç yazıyor. Diğer yerde 2750TL (Pet cerrahi müdahaleler 83.) yazıyor .Birde tedaviyi neden kendiniz yaptınız neden bir veterinere gitmediniz ?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,669
İsim
Sarp Yılmaz
Kedimin böbrek yetmezliği vardı. Tedavi için bazı ilaç ve serumlarını alıp kendimiz kediye verdik. Ama durumunda hiç iyileşme olmuyor sadece yatıyor, yürürken dengesini kaybediyor, hiçbir şey yemiyor ve içmiyor. Durumu daha kötüye giderken de tahminimce kedinın canı yanıyor. Bunun için canı daha fazla yanmasın diye kedimi uyutmayı düşünüyorum. Veterinerde kedi uyutmanın ücreti ne kadardır.
Başta korktum konuya girerken ama çok çaresiz bir durum onun canı yanarken izlemek daha mantıklı bir yol ne yalan söyleyeyim bulamadım.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
1000 tl hallederiz getir

4hm3t09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat bilgisini veteriner kliniklerini arayıp öğrenebilirsin. Ben birkaç yere baktım 2000 TL(Sayfa 16 en alt kısımda) ilaç masrafı hariç yazıyor. Diğer yerde 2750TL (Pet cerrahi müdahaleler 83.) yazıyor .Birde tedaviyi neden kendiniz yaptınız neden bir veterinere gitmediniz ?
ilk önce veterinere gittim zaten adam serumlarını orda taktı diğer serumları da bana verdi nasıl yapacağımı gösterdi aynı şekilde kendim evde yapmaya devam ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000 TL hallederiz getir
ben aydında oturuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ertuğrul Kesgin
ilk önce veterinere gittim zaten adam serumlarını orda taktı diğer serumları da bana verdi nasıl yapacağımı gösterdi aynı şekilde kendim evde yapmaya devam ettim.
Pardon cümleyi yanlış anladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,759
Üyeler
167,549
Son üye
Atloir
Top Bottom