Neler Yeni

Veterinerlik Mi Yazmalıyım Yoksa Mezuna Mı Kalmalıyım

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Mustafa Enes Bulut
Şimdi 130.000 sıralama yaptım ben ama amacım en son 50.000 yapmaktı işte olmadı gece düşünüyordum 50 ile 60.000 arasında gelirse ne yaparım diye 130.000 geldi şimdi 130.000'de Çukurova veterinerlik var sizce Çukurova veterinerliğe mi gitmeliyim yoksa mezuna bırakıp Bir sene daha çalışıp diş hekimliği gibi bir şey mi kazanmalıyım eğer mevzuna bırakıp çalışırsam diş hekimliği kazanacağıma inanıyorum ancak bir sene benim için çok uzun geliyor Bir de veterinerliğin çalışma alanları neler atıyorum sadece veterinerlik kliniği açmak mı yoksa başka yerlerde de çalışabiliyorlar mı

JSezar

80+ Silver
veterinerlik zor bir bölüm.dişten bile zor olabilir.yazacaksan bunları düşünerek yaz.

Allmuted

80+ Bronze
Puanına göre düşünme. Veterinerlik öyle ezber bir bölüm değil sana can emanet edicekler, onları iyileştirmen bakman gerekecek. bunu yapabilir miyim diye sor önce? ona göre zaten mezuna bırakır yada okumaya gidersin.

Allmuted

80+ Bronze
Dostum sevmek yetmez miden alır mı? yapabilir misin? bunları sor kendine benimde kedim var bütün hayvanları çok seviyorum ama herhangi bir canlıyı kesemem içini açamam..

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Mustafa Enes Bulut
Araba çarpmış kediyi ameliyat edebilecek misin? Midene hakim olup kusmayabilecek misin? Tüylerini okşayıp iğne vurmak değil veterinerlerin tek görevi.
Evet yaparım pek de işlemez bana iğrenç seyler

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Sadece sevip sevmemeyi düşünme. Okuması çok zor o bölümü. Kardeşim dediğin yerden mezun. Okurken illallah etti çok pişman oldu seçtiğine. Bunu iyice düşün

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Mustafa Enes Bulut
Sadece sevip sevmemeyi düşünme. Okuması çok zor o bölümü. Kardeşim dediğin yerden mezun. Okurken illallah etti çok pişman oldu seçtiğine. Bunu iyice düşün
Söyledim zaten hedeflerine kolay bölüm yoktu benim tıp diş hekimliği gibi bölümler vardı ya onların da okuması zor ne de olsa ben bir sene çalışsam diş hekimliğimi kazanacağımı düşünüyorum diş hekimliği veya eczacılığı kazanacağımı düşünüyorum ben ama işte onların okuması da zor ve veterinerlik de zor benim düşündüğüm bölümlerin hepsi zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,772
Üyeler
166,080
Son üye
Quaresmasever
Top Bottom