𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Çok güzelmişBuyur hocam
Çok güzelmişBuyur hocam
Gayet iyi hocam memnunumGüzel mi memnun kaldın mı?
US den geldi bir de bedavaya geldi valla bana şans eseri denk geldi hiçte ihtiyacım yoktu aldım yine de. Denk gelirsem paylaşırım yine.Ürün çok güzel duruyor bu ürünler 50 dolar dan başlıyor. Fiyatı iyiymiş umarım bir daha indirime girer.
Merhaba hortumu nasıl değiştirebilirim?Ürünü teslim aldım kurulumunu yaptım. Dönüştürücüyü bulmak zor. En basiti direkt Koçtaş'a gidin 2 tane yeni hortum alın tanesi 179 TL'ye geldi. Bu şekilde problemi çözersiniz.
2 yeni hortum alıp bağlantıyı nasıl yaptınız?Ürünü teslim aldım kurulumunu yaptım. Dönüştürücüyü bulmak zor. En basiti direkt Koçtaş'a gidin 2 tane yeni hortum alın tanesi 179 TL'ye geldi. Bu şekilde problemi çözersiniz.
2 yeni hortum alıp bağlantıyı nasıl yaptınız?
Ürünün hortumlarını vida çeviriyor gibi dipten tutup sola doğru çevirdiğinizde hortumlar çıkarılabiliyor. Koçtaş'a bataryayı komple götürüp de gösterebilirsiniz onlar da yardımcı oluyorlar nasıl sökülür takılır - hangi hortum uygun olur gibisinden.Merhaba hortumu nasıl değiştirebilirim?
hortumu 3/8 e aldınız değil mi ?Ürünün hortumlarını vida çeviriyor gibi dipten tutup sola doğru çevirdiğinizde hortumlar çıkarılabiliyor. Koçtaş'a bataryayı komple götürüp de gösterebilirsiniz onlar da yardımcı oluyorlar nasıl sökülür takılır - hangi hortum uygun olur gibisinden.
Şu videodaki gibi sökülüp takılıyor hortum.
denemedim. hortumm mu gönderecekelr abd den tekrardan. velev ki uyumlu hortum var niye en başta öyle göndermiyorlar. cumartesi günüm tüm nalburları gezdim sinir etti bütün günüm heba oldu saatlerce uğraştırdı.Mail atmayı denedin mi? Kutunun içinde yazan maile.
ABD ile Avrupa arasında çok fazla fark var priz voltaj her şey farklı ölçü birimleri bile adam ne bilsin ki. O yüzden yazmışlar ek olarak gönderebilirler. Belli olmuyor yedek parça olarak. Greennote da mesela ufacık parçayı kargoluyor kırılırsa filan.denemedim. hortumm mu gönderecekelr abd den tekrardan. velev ki uyumlu hortum var niye en başta öyle göndermiyorlar. cumartesi günüm tüm nalburları gezdim sinir etti bütün günüm heba oldu saatlerce uğraştırdı.