Neler Yeni

❌İndirim Bitti! VFAUOSIT Mutfak Bataryası : Önceki Fiyat: 2.821,45TL -> 825,19TL

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,242
İsim
Diyarhan
Ürün çok güzel duruyor bu ürünler 50 dolar dan başlıyor. Fiyatı iyiymiş umarım bir daha indirime girer.

mortemeyn

80+ Bronze
Ürün çok güzel duruyor bu ürünler 50 dolar dan başlıyor. Fiyatı iyiymiş umarım bir daha indirime girer.
US den geldi bir de bedavaya geldi valla bana şans eseri denk geldi hiçte ihtiyacım yoktu aldım yine de. Denk gelirsem paylaşırım yine.

Crest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ömer Onur Alpaslan
Ürünü teslim aldım kurulumunu yaptım. Dönüştürücüyü bulmak zor. En basiti direkt Koçtaş'a gidin 2 tane yeni hortum alın tanesi 179 TL'ye geldi. Bu şekilde problemi çözersiniz.
2 yeni hortum alıp bağlantıyı nasıl yaptınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kadir danacıoğlu
iade ettim hiçbir nalburda hortum yok. içinden çıkan hortum tr ile uyumsuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Batuhan
2 yeni hortum alıp bağlantıyı nasıl yaptınız?
Merhaba hortumu nasıl değiştirebilirim?
Ürünün hortumlarını vida çeviriyor gibi dipten tutup sola doğru çevirdiğinizde hortumlar çıkarılabiliyor. Koçtaş'a bataryayı komple götürüp de gösterebilirsiniz onlar da yardımcı oluyorlar nasıl sökülür takılır - hangi hortum uygun olur gibisinden.

Şu videodaki gibi sökülüp takılıyor hortum.

mortemeyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kadir danacıoğlu
Mail atmayı denedin mi? Kutunun içinde yazan maile.
denemedim. hortumm mu gönderecekelr abd den tekrardan. velev ki uyumlu hortum var niye en başta öyle göndermiyorlar. cumartesi günüm tüm nalburları gezdim sinir etti bütün günüm heba oldu saatlerce uğraştırdı.

mortemeyn

80+ Bronze
denemedim. hortumm mu gönderecekelr abd den tekrardan. velev ki uyumlu hortum var niye en başta öyle göndermiyorlar. cumartesi günüm tüm nalburları gezdim sinir etti bütün günüm heba oldu saatlerce uğraştırdı.
ABD ile Avrupa arasında çok fazla fark var priz voltaj her şey farklı ölçü birimleri bile adam ne bilsin ki. O yüzden yazmışlar ek olarak gönderebilirler. Belli olmuyor yedek parça olarak. Greennote da mesela ufacık parçayı kargoluyor kırılırsa filan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,628
Üyeler
162,038
Son üye
winstonredd
Top Bottom