Neler Yeni

VG279QL3A Deneyimim (1 AYLIK* DÜZENLEME)

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Kadir Efe Ulusoy
1 GÜnlük deneyim 180HZde en başarılı 2 firmadan biri asus biri viewsonic nvidiada 10bit i gördüm parlaklık kontrast çok başarılı-ses konusunda 4x2 konsa iyi olurmuş ama yeterli ghosting yok ışık sızması-ölü pixel yok 6380tlye VATAN dan aldım güzel monitör bu kadar...

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
link var mı bi bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baris
Güncel deneyimlerin nasıl 27inç olması filan iyi mi??

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Kadir Efe Ulusoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel deneyimlerin nasıl 27inç olması filan iyi mi??
24den çok daha büyük alın derim 7000tl altında olduğu sürece renk anlamında ya 8bit+frc ya da afrc 10bit renk sunuyor ascr-hdr çok iyi 180hz motion blur gibi ama fps oyunlarında hissetirmiyo x ya da + cross ekleniyor 90derece pivot olabiliyor yeterli bir kablo kanalı var sallanıyor ekran bazen ama saniyesinde tekrar duruyor tavsiye ederim 24incte senin kolaylığın dfps oyunlarında ekran küçük olduğu için hızlı dönersin hızlı vurursun tek eksi yönü bu sallanma ve 2x2w hopalor oyun video için yeterli ama podcast izlersen bazen ses karışıyor ama yeterli ses bunun yanına ortalama bir hoparlor alınırsa kusursuz olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baris
24den çok daha büyük alın derim 7000tl altında olduğu sürece renk anlamında ya 8bit+frc ya da afrc 10bit renk sunuyor ascr-hdr çok iyi 180hz motion blur gibi ama fps oyunlarında hissetirmiyo x ya da + cross ekleniyor 90derece pivot olabiliyor yeterli bir kablo kanalı var sallanıyor ekran bazen ama saniyesinde tekrar duruyor tavsiye ederim 24incte senin kolaylığın dfps oyunlarında ekran küçük olduğu için hızlı dönersin hızlı vurursun tek eksi yönü bu sallanma ve 2x2w hopalor oyun video için yeterli ama podcast izlersen bazen ses karışıyor ama yeterli ses bunun yanına ortalama bir hoparlor alınırsa kusursuz olur
Tek cekincem 27 inç monitörde pixel sayarsın muhabbeti sende varmı öyle bir şey yoksa satın alacagım yarın.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Tek cekincem 27 inç monitörde pixel sayarsın muhabbeti sende varmı öyle bir şey yoksa satın alacagım yarın.
Dostum selam, sıkı bir rekabetçi fps oyuncusu olarak bir dönem 27 inç 144hz monitör kullandım. Eğer benim gibi e-spor kıvamında monitöre çok yakından bakıyorsan odaklanırsan piksellerini görebilirsin. Onun harici piksel sayabileceğini sanmıyorum.

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Kadir Efe Ulusoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben yarım metreden kısa mesafeden bakıyorum dsr kullanırsan(valo-cs de) fps düşüşü yaşamadan keskin bir görüntü edersin pixel S A Y A M A Z S I N
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi eşoğuleşek bu bilgiyi ileri sürmüşse ilk defa inanmayın şuna 720pde bile kocaman 43 inctvde uzaktan-2m metreden pxiel sayılmaz

Top Bottom