Neler Yeni

Vga dönüstürücü kullanmak sıkıntı yaratır mı?

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Arkadaşlar gtx1650 super ekran kartı alıcam fakst monitorum eski bir tip bir monitor oldugu için sadece vga girisi var. Netten 25 tl ye alsam bir donusturucu. Herhangi bir sıkıntı ya da donusturucu kullandigim için görüntüde bir bozukluk vs olurmu? Ve bazı donusturuculer 60 tl bazıları 25 ne farki var hangisni almaliyım sizce?

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
%90 yaşatıyor.

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
Arkadaşlar gtx1650 super ekran kartı alıcam fakst monitorum eski bir tip bir monitor oldugu için sadece vga girisi var. Netten 25 TL ye alsam bir donusturucu. Herhangi bir sıkıntı ya da donusturucu kullandigim için görüntüde bir bozukluk vs olurmu? Ve bazı donusturuculer 60 TL bazıları 25 ne farki var hangisni almaliyım sizce?
her bilgisayarcıdan bulabileceğin 5 10 TL'ye bir dönüştürücü aldım benim de ekran kartım 1650super ama bende hiç hata oluşmadı görüntü kaybı titreme vs hiçbir sorun yok

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Nasil bir problem yaşatıyor ?
Genelde ekran gitmesi bazen hiç gelmemesi 30-24vb. hz çalışma yırtılmalar ekranda aniden beliren renkler ani donmalar siyah ekranlar vb. hepsini yaşayacaksınız diye bir şey yok ama genelde bir tanesi yaşanır.

Yaşanmayadabilir.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Arkadaşlar gtx1650 super ekran kartı alıcam fakst monitorum eski bir tip bir monitor oldugu için sadece vga girisi var. Netten 25 TL ye alsam bir donusturucu. Herhangi bir sıkıntı ya da donusturucu kullandigim için görüntüde bir bozukluk vs olurmu? Ve bazı donusturuculer 60 TL bazıları 25 ne farki var hangisni almaliyım sizce?
yaşanabilir. Genelde sorun yaşanıyor yani

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde ekran gitmesi bazen hiç gelmemesi 30-24vb. hz çalışma yırtılmalar ekranda aniden beliren renkler ani donmalar siyah ekranlar vb. hepsini yaşayacaksınız diye bir şey yok ama genelde bir tanesi yaşanır.

Yaşanmayadabilir.
Aga mesela aldım bir tane bu sıkintıları yasadım iade ettip başka bir tane alsam baska yerden sıkıntı devam eder mi? yani donusturucden donustuuruceye fark edioyrmu? Yokdsa aldım oomadı baska bir yerden alip sansımı denemen gerek varmı?

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Aga mesela aldım bir tane bu sıkintıları yasadım iade ettip başka bir tane alsam baska yerden sıkıntı devam eder mi? yani donusturucden donustuuruceye fark edioyrmu? Yokdsa aldım oomadı baska bir yerden alip sansımı denemen gerek varmı?
Dene yani çok pahalı değil zaten.

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Çoğunda sıkıntı oluyor
Ben eski monitörümü ikinci monitör olarak kullanmak için aldım 3 aydır sorunsuz çalışıyor.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Çoğunda sıkıntı oluyor
Ben eski monitörümü ikinci monitör olarak kullanmak için aldım 3 aydır sorunsuz çalışıyor.
Aga alıcam artık başka çarem yok inşallah olur. Yeni monitoru ancak 1 yıl sonra alabilirim

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Aga alıcam artık başka çarem yok inşallah olur. Yeni monitoru ancak 1 yıl sonra alabilirim
Ben vga to display ile kullanıyorum. Şu anlık bir sorun yok olmazda inşallah :D

Top Bottom