ByMhoNN
80+
Merhabalar. Bir ps4um var konsolu taktigim monitör vga çıkışlı bende ikisini bağlayabilmek icin vga to hdmi adaptörü kullanıyorum. Ve bu ikisi arasındaki güç sorununu ortadan kaldırmak için aparattaki usb yerini PlayStationun usb kısmına takıyorum. Ancak klavye mouse bağlamak istiyorum ve bu kabloyu taktigim zaman sadece 1 USB boş kalıyor. Bu kabloyu alıp şarj adaptörü ile fişe taksam ps4 veya vga to hdmi adaptörü zarar görür mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bahsettiğim adaptörMerhabalar. Bir ps4um var konsolu taktigim monitör vga çıkışlı bende ikisini bağlayabilmek icin vga to hdmi adaptörü kullanıyorum. Ve bu ikisi arasındaki güç sorununu ortadan kaldırmak için aparattaki usb yerini PlayStationun usb kısmına takıyorum. Ancak klavye mouse bağlamak istiyorum ve bu kabloyu taktigim zaman sadece 1 USB boş kalıyor. Bu kabloyu alıp şarj adaptörü ile fişe taksam ps4 veya vga to hdmi adaptörü zarar görür mü?
Adaptör & Çevirici Modelleri ve Fiyatları - n11
Adaptör & Çevirici ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Adaptör & Çevirici çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
m.n11.com
Son düzenleme: