Neler Yeni

Çözüldü✓ VGA to HDMI mı daha iyi yoksa HDMI to VGA mı ?

hocam benim kasa ve monitör aynı prize bağlı sıcak havalarda vantilatörde takıyorum vantilatörü açınca klavye monitör git gel yapıyor üçlü priz veya duvardaki priz sorunlu olabilir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam bende onun tersi var kablo vga dönüştürücü hdmi yapıyor ve sıkıntılı, hdmi kablo alsam vga yapsa monitöre öyle bağlasam yardımı dokunur mu ?
kesin bir şey söyleyemem

hdmi yok hocam sadece vga var monitörde çok lanet girşey hissizlik yapıyor durmadan

takıp sökmesi sıkıntılı mı ? başka monitör yok elimde yakın zamanda alabilecek gibi değilim sıkıntı çıkma ihtimali ne kadar ?
bozarım kırarım kuşkusu varsa yapma bilen biri varsa o söksün

Ama şimdi sıkıntı şu, oyun açıp alt tab attığım zaman oyun açık değilken bile ekrana şerit çekiyor galiba prize yük bindiğinden yapıyor priz almam lazım adam akıllı

akıllı priz + hdmi to vga + hdmi kablosu aldım çözüldü sorun ekran çok daha net oldu ve şerit sorunu gitti artık hdmi to vga mı geçmek yaptı akıllı priz mi bilmiyorum ama bu şekil çözüldü, yıllarca vga to hdmi kullanan kafama

ayrıca 1366x768 e yükseldi önerilen çözünürlük 1024x768 den, gelişmiş görüntü ayarlarında ismide düzgün gözükmeye başladı önceki kabloda bir sıkıntı vardı galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,614
Üyeler
173,531
Son üye
sixfeetunder
Geri