Hem LP hem VGA portlu hem de güçlü bir kart bulma ihtimaliniz aşırı düşük.gt 1030 alıcaktım vga olmadığı için vazgeçtim.
tüm va kartların listesini atabilirmisiniz yada bildikleriniz.
biliyorum siz yinede tüm vga kartları sayın.
Hatta GTX 900 serisinde de neredeyse hiçbir kartta yok, 700 serilerine kadar düşmek gerek.GTX 1000 serisi ve üstünde, RX 400 serisi ve üstünde istisnalar hariç VGA yok, daha alt serilere bakman gerek.
bizim pc ci akraba dönüştürücüye güven olmaz vb. demiş babama babamda inat etti sen ondan daha mı iyi bilecen diyodönüştürücü al bununla uğraşmaya değmez
da zaten vga lp kart alsam bile ondaki vga yı sökmem gerekecek ben,m kasaya takmak içinHatta GTX 900 serisinde de neredeyse hiçbir kartta yok, 700 serilerine kadar düşmek gerek.
dediğim gibi bizim pc ci akraba dönüştürücüye güven olmaz vb. demiş babama babamda inat etti sen ondan daha mı iyi bilecen diyogtx700 serisine bakacaksınız hocam yada dönüştürücü alıcaksınız dönüştürücü daha mantıklı bu arada
100 tl altında önerebileceğiniz dönüştürücü ?gtx700 serisine bakacaksınız hocam yada dönüştürücü alıcaksınız dönüştürücü daha mantıklı bu arada
ortalama türkiye bilgisayarcısıbizim pc ci akraba dönüştürücüye güven olmaz vb. demiş babama babamda inat etti sen ondan daha mı iyi bilecen diyo
2 yıl boyunca bunu kullanıdım hıç sorun yaşamadımdediğim gibi bizim pc ci akraba dönüştürücüye güven olmaz vb. demiş babama babamda inat etti sen ondan daha mı iyi bilecen diyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
100 TL altında önerebileceğiniz dönüştürücü ?
https://www.n11.com/urun/hdmi-to-vg...kisli-1080p-539250731-20064814?magaza=koodmax bu tiplerde çok sorun oluyor fakat size attıklarım çok yüksek ihtimalle sorun yaşatmaz benim çevrem biraz monitör konusunda cimri adamlarla doluydu en az 5/6 tane kadar arkadaşım kullanıyordu ben dahil sıkıntı olmadıforumlarda çok gördüm taktım çalışmıyor gidip geliyor vb. diyede güvenemedim.