hocam dönüştürücü kullanin neden illa vga istiyorsunuz kigt 1030 alıcaktım vga olmadığı için vazgeçtim.
tüm va kartların listesini atabilirmisiniz yada bildikleriniz.
hocam hocam ben yıllardır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı benim tanıdık bilgisayarcılarda var onlardanda hiç sorun yaşayan duymadım arkdaşlarımdada sorun yaşayan yokalayım mı çalışır dimi %100 elimde kalmaz kart.
hocam hocam ben yıllardır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı benim tanıdık bilgisayarcılarda var onlardanda hiç sorun yaşayan duymadım arkdaşlarımdada sorun yaşayan yok
bi bizim pc ci önersin bi gpu da ona göre bakrım o zaman.ustte arkadas onermis gormedim
ben de kullaniyorum dönüştürücü 1660ti dp den VGA dönüştürücü taktım kullaniyorum 9 ay oldu sıkıntı çıkmadıbi bizim pc ci önersin bi gpu da ona göre bakrım o zaman.
bütçe neydi hocambi bizim pc ci önersin bi gpu da ona göre bakrım o zaman.
ya bi bütçe yok gib 1000-1400 tl arası gibi ama daha işlemci ram vb de alıcambütçe neydi hocam
680 e gt 1030 bulmuştum garantili pc ciye soralım diye inat etti babam adam satmışbütçe neydi hocam
Hadi be, alamayacağını bilsem ben çekerdim o kartıya bi bütçe yok gib 1000-1400 TL arası gibi ama daha işlemci ram vb de alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
680 e gt 1030 bulmuştum garantili pc ciye soralım diye inat etti babam adam satmış
R7 240 falan gösterir bu arada, bilgisayarcıdan mantıklı bir öneri bekleme, eskiden bizde de çevremde kendime alacağım bilgisayarda bile bilgisayarcıya da soralım diye inat ediyorlardı, artık benden öneri alıyorlarya bi bütçe yok gib 1000-1400 TL arası gibi ama daha işlemci ram vb de alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
680 e gt 1030 bulmuştum garantili pc ciye soralım diye inat etti babam adam satmış