Neler Yeni

VGN Dragonfly vs Delux M800 Ultra vs VXE R1

Stabilly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur Özen
Selam dün mouse önerisi için konu açmıştım ve yakın zamanda bir mouse alacağım. Kafama 3 tane mouse yattı, elim 18 cm ve claw palm arası tutuşum var.

VGN Dragonfly Wireless Mouse

VXE R1 Wireless Mouse

Amazon.com.tr

4KHz gerçekten gözle görülür bir etki yaratıyor mu? İşlemcim Ryzen 5 5500, ekranım 165 Hz Delux M800 ultrada 4K için dongle çıkıyor ancak yurt dışından geleceği için garanti vb. konularda sıkıntı çeker miyim? Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
vgn dragonfly f1 pro al

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Dreammybell
İlgilendiği Kategoriler
Sigma ve babapro
Selam dün mouse önerisi için konu açmıştım ve yakın zamanda bir mouse alacağım. Kafama 3 tane mouse yattı, elim 18 cm ve claw palm arası tutuşum var.

VGN Dragonfly Wireless Mouse

VXE R1 Wireless Mouse

Amazon.com.tr

4KHz gerçekten gözle görülür bir etki yaratıyor mu? İşlemcim Ryzen 5 5500, ekranım 165 Hz Delux M800 ultrada 4K için dongle çıkıyor ancak yurt dışından geleceği için garanti vb. konularda sıkıntı çeker miyim? Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Hocam ben olsam amazondan şaşmam çünkü wraith iade konusunda biraz sıkıntılı kutuyu açtınmı iade almıyor ben olsam delux m800 ultra alırdım yurtdışında oldukça sevilen bir mouse hem mcusu hem switchleri olsun m800 proya göre de malzeme kalitesi çok daha iyi diyorlar

Top Bottom