Neler Yeni

Yardım Vgn nın kendi sitesinden mouse alınır mı

akahues

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
çağan aka
Kral hangi modeli aldın
Ve vergiler dahil toplam ne kadara mal oldu?
ayrı ayrı f1 pro ve f1 moba aldım f1 pro için 12 dolar teslimat 10.30 dolar tax kesti. f1 moba için 12 dolar teslimat 12.54 dolar tax kesti.
ama tavsiyem f1 pro max almak yerine f1 moba almak daha mantıklı. ayrıca 20 saate indirimler bitiyormuş.

postac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Postac Catsop
Kral bu moba f1 pro max ile aynı özellikler mi?
ayrı ayrı f1 pro ve f1 moba aldım f1 pro için 12 dolar teslimat 10.30 dolar tax kesti. f1 moba için 12 dolar teslimat 12.54 dolar tax kesti.
ama tavsiyem f1 pro max almak yerine f1 moba almak daha mantıklı. ayrıca 20 saate indirimler bitiyormuş.
Moba olan pro max ile aynı mı ben f1 pro almayı dusunuyorum ve dongle aldınız mı acaba

akahues

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
çağan aka
Kral bu moba f1 pro max ile aynı özellikler mi?

Moba olan pro max ile aynı mı ben f1 pro almayı dusunuyorum ve dongle aldınız mı acaba
f1 pro max ile moba arasındaki tek fark switch. pro maxte kailh black mamba var mobada sesi ve geribildirimi çok iyi olan huano blue shell pink dot switch var. f1 pronun şarjı hızlı bitiyor diye duydum ama gece yatmadan önce takınca bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. dongle ı wraithden alıcam daha ucuza geliyor. ikisini aynı anda alınca ucuza geliyor ama gümrükte kalma ihtimali varmış diye duydum.

postac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Postac Catsop
f1 pro max ile moba arasındaki tek fark switch. pro maxte kailh black mamba var mobada sesi ve geribildirimi çok iyi olan huano blue shell pink dot switch var. f1 pronun şarjı hızlı bitiyor diye duydum ama gece yatmadan önce takınca bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. dongle ı wraithden alıcam daha ucuza geliyor. ikisini aynı anda alınca ucuza geliyor ama gümrükte kalma ihtimali varmış diye duydum.
Tamam şimdi ben moba olanı ve dongle almaya karar verdim dongle tr den mi alayım sadece mouse mu sipariş edeyim daha uygun olması için

Son düzenleme:

akahues

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
çağan aka
Tamam şimdi ben moba olanı ve dongle almaya karar verdim dongle tr den mi alayım sadece mouse mu sipariş edeyim
ben dongleyi türkiyeden alıcam garanti olsun. bazıları gümrükte kaldı diyor bazıları kalmadı diyor net bir fikrim yok. moba alarak en iyisini yapmışsın ayrıca türkiyede olmadığından koleksiyonluk değeride olmuş oluyor.

edit: mobanın switchleri yeni seride huano ice berry pink dotmuş. dünyadaki en iyi ilk 3 switchlerden.

postac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Postac Catsop
ben dongleyi türkiyeden alıcam garanti olsun. bazıları gümrükte kaldı diyor bazıları kalmadı diyor net bir fikrim yok. moba alarak en iyisini yapmışsın ayrıca türkiyede olmadığından koleksiyonluk değeride olmuş oluyor.
Kral ben kart bilgilerini girip öde butonuna basıyorum
Something went wrong. We'll take you back to checkout so you can try again.
Böyle bir yazı çıkıyor sonra Try Again e tıklıyorum paypal'a atıyor orada türkiye seçilmiyor ayrıca ben paypal kullanmıyorum napıcam

akahues

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
çağan aka
Böyle bir yazı çıkıyor sonra Try Again e tıklıyorum paypal'a atıyor orada türkiye seçilmiyor ayrıca ben paypal kullanmıyorum napıcam
VPN açıp deneyebilir misin?

TAlperen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Alperen
Kart altyapınız troy mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

VPN açıp deneyebilir misin?
Hocam keske seninki eline geleydi bu bakaydık ya acaba yarın hemen yetişir mi sağlam gelmezse diye korkuyorum

akahues

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
çağan aka
Kart altyapınız troy mu?

Hocam keske seninki eline geleydi bu bakaydık ya acaba yarın hemen yetişir mi sağlam gelmezse diye korkuyorum
kırık geleceğini sanmıyorum. yunexpress ile uçakla geliyor. türkiyede de galiba UPS kargo getiriyor.

TAlperen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Alperen
kırık geleceğini sanmıyorum. yunexpress ile uçakla geliyor. türkiyede de galiba UPS kargo getiriyor.
Hocam sizce f1 moba mı lamzu maya mı?

İkinci el 3 aylık lamzu maya buldum temiz wraith garantili 21ay 2k istiyor mobada 2k

akahues

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
çağan aka
Hocam sizce f1 moba mı lamzu maya mı?

İkinci el 3 aylık lamzu maya buldum temiz wraith garantili 21ay 2k istiyor mobada 2k
dikkat edin sahibindende satılan ürünlerin iç yapısı değiştirilmiş olabiliyor. örneğin 500 mah bataryayı söküp 300 mah takabiliyorlar. fakat güvenilir bir satıcı ise mayayı tercih edebilirsiniz. elden ürünü görüp almanız daha sağlıklı olur.

postac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Postac Catsop
Kart altyapınız troy mu?

Altyapı troy değil vpn açıp deneyeceğim birazdan inş düzelir

dikkat edin sahibindende satılan ürünlerin iç yapısı değiştirilmiş olabiliyor. örneğin 500 mah bataryayı söküp 300 mah takabiliyorlar. fakat güvenilir bir satıcı ise mayayı tercih edebilirsiniz. elden ürünü görüp almanız daha sağlıklı olur.
Kral f1 pro mu pro max mi moba mı alayım bir de dongle da sipariş vereyim mi mouse yanında yoksa tr den mi alayım dongle mouse tek mi sipariş vereyim çinden

postac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Postac Catsop
Odeme esnasinda hata veriyor indirimin bitmesine son 1 saat gecmis olsun

Top Bottom