Neler Yeni

Viagogo dan aldığım bilet için endişelenmeli miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Karakuş
Bileti aldım parasını verdim Fenerbahçe - Rangers maçı için. İki sorum olacak, birincisi alt Maraton E blok (yani sahanın tam ortası alt kısım) için 2 bilete 7000 TL verdim. İkincisi viagogo biletlerin teslim tarihini tahmini maç günü sanırım maç saati yapacağını yazmış. İnternette bu siteden bilet alıp sonradan giremeyenlerin çok olduğunu gördüm. O saatte Kadıköy'e gidip de giremezsem hiç hoş olmaz. Endişelenmeli miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Furkan b
iptal edip başka daha güvenilir yerden alma ihtimaliniz varsa öyle yapın

elemin

80+ Bronze
Bileti aldım parasını verdim Fenerbahçe - Rangers maçı için. İki sorum olacak, birincisi alt Maraton E blok (yani sahanın tam ortası alt kısım) için 2 bilete 7000 TL verdim. İkincisi viagogo biletlerin teslim tarihini tahmini maç günü sanırım maç saati yapacağını yazmış. İnternette bu siteden bilet alıp sonradan giremeyenlerin çok olduğunu gördüm. O saatte Kadıköy'e gidip de giremezsem hiç hoş olmaz. Endişelenmeli miyim?
Hocam devir kapalı bu maçlarda sizin passo bilgilerinizle girip bilet almadıktan sonra nasıl bir işlem sağlayacaklar anlamadım maç saati nasıl teslim olacakmış o yazmıyor mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maçtan 3 saat önce passo kartınıza gelecek biletler tarzı bir şey söylüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnşallah sorun olmaz hocam maratonda baya boşluk vardı keşke passodan alsaydınız direkt
İnşallah hocam bilseydim öyle yapardım fiyat farkından dolayı oradan aldım bakalım ne olacak en kötü iademi isterim.

Top Bottom