vicdanim hic rahat degil :/

Turabi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
gecen gun bir konu acmistim yavru kedi buldum diye mamasini kumunu vs alabilirdim ama hesaba katmadigim tek sey hasta olduguydu cok hastaydi oyle oyle banyo yaptirdim yavru kediler yikanmazmis yikayip kuruttuktan sonra baya halsizdi uyudu kucagimda burnu hep akiyordu gozleri capaklaniyordu bende veterinere goturdum 3 tane ilac yazdilar yaklasik 50 tl tuttu alamayacagimi bildigim icin yavruyu birakmak zorunda kaldim parkta yardim sever birisi bulur umuduyla parka gittim yaklasik 30dk sevdim ama hic gozunu acacak hali yoktu oylece birakmak zorundaydim ayrilmak biraz zor olsa da biraktim oylece hasta haliyle biraktim vicdan azabi cekiyorum hatirladikca gozlerim doluyor keske hic almasaydim yavruyu belki hic vicdan azabi cekmezdim o gunden beri daha birkac gun oldu her aklima geldikce canim sıkılıyor her aklima geldikce uzuluyorum sonradan gittim nolursa olsun biryerden para bulurum diyip kediyi kosa kosa almaya gittim ama yoktu umarim yardim sever birisi almistir keske kimin aldigini ogrenebilsem vicdanim birazda olsa rahatlardi derdimi anlatmak istedim doslarim cevap yazmaniza gerek yok sadece icimi doktum.

gecen gun bir konu acmistim yavru kedi buldum diye mamasini kumunu vs alabilirdim ama hesaba katmadigim tek sey hasta olduguydu cok hastaydi oyle oyle banyo yaptirdim yavru kediler yikanmazmis yikayip kuruttuktan sonra baya halsizdi uyudu kucagimda burnu hep akiyordu gozleri capaklaniyordu bende veterinere goturdum 3 tane ilac yazdilar yaklasik 50 TL tuttu alamayacagimi bildigim icin yavruyu birakmak zorunda kaldim parkta yardim sever birisi bulur umuduyla parka gittim yaklasik 30dk sevdim ama hic gozunu acacak hali yoktu oylece birakmak zorundaydim ayrilmak biraz zor olsa da biraktim oylece hasta haliyle biraktim vicdan azabi cekiyorum hatirladikca gozlerim doluyor keske hic almasaydim yavruyu belki hic vicdan azabi cekmezdim o gunden beri daha birkac gun oldu her aklima geldikce canim sıkılıyor her aklima geldikce uzuluyorum sonradan gittim nolursa olsun biryerden para bulurum diyip kediyi kosa kosa almaya gittim ama yoktu umarim yardim sever birisi almistir keske kimin aldigini ogrenebilsem vicdanim birazda olsa rahatlardi derdimi anlatmak istedim doslarim cevap yazmaniza gerek yok sadece icimi doktum.
İnsanız hata yapabiliyoruz. Üzülmeyin, güvendiğiniz bir vakfa bağıs yapar hatanızı telafi edersiniz.

Bu vesileyle barınaklara mama bağışlayabilirsin. En axından için biraz rahatlar. Belki 1 kedi öldü ama, bağışladığın mamalarla 100 hayvan kurtuldu.

Bu vesileyle barınaklara mama bağışlayabilirsin. En axından için biraz rahatlar. Belki 1 kedi öldü ama, bağışladığın mamalarla 100 hayvan kurtuldu.
barinaga birakmak icin aramistim numaralari kullanilmiyordu oyle bi cikmaza girdim onun disinda aktif barinak nerde var hic bilmiyorum

gecen gun bir konu acmistim yavru kedi buldum diye mamasini kumunu vs alabilirdim ama hesaba katmadigim tek sey hasta olduguydu cok hastaydi oyle oyle banyo yaptirdim yavru kediler yikanmazmis yikayip kuruttuktan sonra baya halsizdi uyudu kucagimda burnu hep akiyordu gozleri capaklaniyordu bende veterinere goturdum 3 tane ilac yazdilar yaklasik 50 TL tuttu alamayacagimi bildigim icin yavruyu birakmak zorunda kaldim parkta yardim sever birisi bulur umuduyla parka gittim yaklasik 30dk sevdim ama hic gozunu acacak hali yoktu oylece birakmak zorundaydim ayrilmak biraz zor olsa da biraktim oylece hasta haliyle biraktim vicdan azabi cekiyorum hatirladikca gozlerim doluyor keske hic almasaydim yavruyu belki hic vicdan azabi cekmezdim o gunden beri daha birkac gun oldu her aklima geldikce canim sıkılıyor her aklima geldikce uzuluyorum sonradan gittim nolursa olsun biryerden para bulurum diyip kediyi kosa kosa almaya gittim ama yoktu umarim yardim sever birisi almistir keske kimin aldigini ogrenebilsem vicdanim birazda olsa rahatlardi derdimi anlatmak istedim doslarim cevap yazmaniza gerek yok sadece icimi doktum.
hocam hatanızdan farkındasınız ve bundan çok pişman olduğunuz için yüce yaratan sizi bağışlayabilir. en kötü sana bir ders olur belki ileride daha kötü durumda evcil hayvanı bulursun veya bulunan hasta evcil hayvana yardım etmek isteyen birisine tavsiye verip onunkini koruyabilirsin bu işler kısmet işi

İnsanız hata yapabiliyoruz. Üzülmeyin, güvendiğiniz bir vakfa bağıs yapar hatanızı telafi edersiniz.
guvendigim bir vakifdan kastiniz nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam hatanızdan farkındasınız ve bundan çok pişman olduğunuz için yüce yaratan sizi bağışlayabilir. en kötü sana bir ders olur belki ileride daha kötü durumda evcil hayvanı bulursun veya bulunan hasta evcil hayvana yardım etmek isteyen birisine tavsiye verip onunkini koruyabilirsin bu işler kısmet işi
kendime o gun soz verdim zaten hasta bir kediyi iyilestirecegime dair gerceklestirmek istiyorum bunu

Dostum senin suçun yok ekonomik nedenlerden dolayı yapabileceğin bir şey yok. Tc gencini bu duruma düşürenler utansın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,433
Üyeler
189,084
Son üye
Sefo12
Geri