Video Çekerken FPS düşüşü

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar oyun oynarken bir yandan video çekmek istiyorum ama OBS den kayıdı başlattığım anda normalde aldığım fps den daha düşük fps almaya başlıyorum .
İşlemci Ryzen 5 2600
Ekran Kartı asus rog strix rx570 4gb
Ram Hyperx 8 gb

1050 ti ile yayın yapanları görmüştüm aynı işlemci (ram ile ilgili olabilir mi)

evet ram yetmeyebilir

obs programı fps düşürür . sizde daha fazla ise işlemcinin ne kadar yorulduğu da önemli 4k mı görüntü alamaya çalışıyorsunuz cpu %100 kullanılıyorsan fps düşebilir

işte nvidia nın en sevdiğim huyu bu lanet olsun ki bende amd kullanıyorum amd de kendi video kayıt programını bile kullansan fps düşüşü oluyo ama nvidia da böyle bi sorun yooooooooookkkkkkk

8 GB Ram normal oyunlarda bile sorun çıkartıyorken birde üstüne video almanız çok daha fazla sorun yaratacaktır.
Aynı zamanda OBS zaten çok iyi bir sisteminiz olsa bile video kaydı aldığınızdan performans düşürür. @YektaHalit

Ram aldığınızda bi nebze artıcaktır performans.

Bandicam ve Fraps gibi video araçları FPS düşürür. Bu çok normal. Eğer GTX 650 ve üzeri kart kullanıyorsanız ShadowPlay ile video çekebilirsiniz FPS kaybetmeden.

Arkadaşlar oyun oynarken bir yandan video çekmek istiyorum ama OBS den kayıdı başlattığım anda normalde aldığım fps den daha düşük fps almaya başlıyorum .
İşlemci Ryzen 5 2600
Ram Hyperx 8 gb

Bende video çekiyorum Action programı ile çekiyorum benim bilgisayarda hiç fps fark olmuyo nerdeyse eski olmasına rağmen ama bazı pclerde çık düşürüyo

Bu normal bir durum zaten 8gb ramın var her ne kadar işlemci iyi de olsa video kaydı alırken performans düşüşü olucaktır..

İşlemci Ryzen 5 2600
Ram Hyperx 8 gb

ram in bence gayet yeterli ben sadece 4gb ram ile yayın yapmayı denemiştim bence sorun obs ayarlarında ama obs zaten ram vs çok tüketen bir uygulama bu sebepten fraps action gibi programlar daha yararlı olucaktır

ram in bence gayet yeterli ben sadece 4gb ram ile yayın yapmayı denemiştim bence sorun obs ayarlarında ama obs zaten ram vs çok tüketen bir uygulama bu sebepten fraps action gibi programlar daha yararlı olucaktır
Fraps daha çok düşürüyor Fps'i.

Geri