Youtube Video kullanılamıyor Bu içerik kullanılamıyor, daha sonra tekrar deneyin Hatası

Talha-

80+
Reaksiyon skoru
170
Agalar son 3 4 gündür bu hatayı alıyorum. Sorunun adblock kullanmanın nedeni olduğunu buldum. Adblock kullanıp bu sorunu yaşamayan var mı? Github üzerinden ublock origin kurmuş ve kullanıyordum. Bence en iyi reklam engelleme uzantısı da bu. Bunu kapatıp başka adblocklarda kullandım onlarda youtube da aynı hatayı veriyor. Bu hata varken f5 attığımda video açılıyor ama her video ve shortsta f5 atmam gerekiyor. Adblock kapatmadan bunu nasıl çözerim? Dns sıfırlama bellek silme gibi şeyleri denedim işe yaramadı.

Hocam ayarı bulamadım. Ben direkt burdan https://adguard-dns.io/tr/dashboard/ kullanıyorum. Dnsyi uzantıyı kurmadan manuel olarak girdim windowsta ve cihazı bağladım.
Dediğim ayarlar eklenti içindi.
DNS panosuna tekrar baktım. Ayarlarda sitelere özel aktif/pasif ayarı yok. Yalnızca sunucu ayarlarından engelleme listelerinin tümünü kaldırıp, kullanıcı kurallarına YouTube reklamlarının ağ adlarını eklersen (kuralların bulunduğu veritabanı vardır bir yerde) o şekil olabilir ancak. Onun dışında mümkün gibi durmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradan YouTube'u kapsayan kuralları kopyalayıp dediğim yere yapıştırabilirsin.
@Talha-

Son düzenleme:
Dediğim ayarlar eklenti içindi.
DNS panosuna tekrar baktım. Ayarlarda sitelere özel aktif/pasif ayarı yok. Yalnızca sunucu ayarlarından engelleme listelerinin tümünü kaldırıp, kullanıcı kurallarına YouTube reklamlarının ağ adlarını eklersen (kuralların bulunduğu veritabanı vardır bir yerde) o şekil olabilir ancak. Onun dışında mümkün gibi durmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradan YouTube'u kapsayan kuralları kopyalayıp dediğim yere yapıştırabilirsin.
@Talha-
Hocam yapamadım veya çalışmıyor bilmiyorum. Youtube hesabından çıktığım zaman ublock origin sorunsuz çalışıyor. Videolar salisesinde açılıyor. Ne zaman hesabıma girsem çalışmıyor. Böyle f5 atarak kullanırım bir süre, sorun belki sonraki güncelleme ile çözülür bir yoluna bakacağım.

tarayıcıyı ve tüm dosyalarını sil revo ile kaldırabilirsin sıfırdan kur ondan sonra ublock origin lite kur dene. Bende sorun yok.
https://streamable.com/1xrqtu bakabilirsin.
Silip tekrar kurdum aynı sorun devam ediyor. Siz gizli modda video atmıssınız. Bende oturum kapatıp denedım sizdeki gibi sorunsuz çalışıyor ama ne zaman oturum açsam sorun devam ediyor.

Silip tekrar kurdum aynı sorun devam ediyor. Siz gizli modda video atmıssınız. Bende oturum kapatıp denedım sizdeki gibi sorunsuz çalışıyor ama ne zaman oturum açsam sorun devam ediyor.
Hesap bazlı bir problem yaşıyorsun gibi görünüyor. Ben videoyu verilerim görünmesin diye gizli modda çektim bir alakası yok aslında hesapla hesap açıkken de aynı.

Hesap bazlı bir problem yaşıyorsun gibi görünüyor. Ben videoyu verilerim görünmesin diye gizli modda çektim bir alakası yok aslında hesapla hesap açıkken de aynı.
öyleymiş. Başka hesaba girdim sorunsuz kullanıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
Hocam yapamadım veya çalışmıyor bilmiyorum. Youtube hesabından çıktığım zaman ublock origin sorunsuz çalışıyor. Videolar salisesinde açılıyor. Ne zaman hesabıma girsem çalışmıyor. Böyle f5 atarak kullanırım bir süre, sorun belki sonraki güncelleme ile çözülür bir yoluna bakacağım.
öyleymiş. Başka hesaba girdim sorunsuz kullanıyorum
Sorun çözülmüş ama belirteyim yine de; YouTube script aracılığıyla belli bir süre boyunca reklam engelleyici kullandığınızı tespit ederse hesaba geçici olarak softblock uyguluyor ve videolara erişimi sınırlandırıyor. O süre zarfında farklı hesaptan izlerseniz bahsettiğim yöntemler de çalışacaktır.

Geri