Videodaki kombinler çok güzel fakat bu tarz parçaları bulmakta zorlanıyorum. Orijinal olmasına gerek yok bu tarz kıyafetleri nereden bulurum?
son 2 senedir aynen bu şekilde giyiniyorum , kıyafet kalitesi bütçeden bütçeye değişir tabii ama orta/ucuz diyebileceğim inditex grup markaları genelde. pull&bear , h&m , bershka. yada bütçen bir tık daha yüksek ise zaradan kalıbına göre güzel kıyafetler bulursunVideodaki kombinler çok güzel fakat bu tarz parçaları bulmakta zorlanıyorum. Orijinal olmasına gerek yok bu tarz kıyafetleri nereden bulurum?
videodaki kazaklardan biri ami de coeur , 15k dan başlıyor fiyatları. yani tr den çok kolay bulunabilir aslında aynı kalıpta ve çok daha ucuz ürünler.Aradığın tarzdaki kıyafetin özelliklerini yaz sonra cikan sonuçlara bak. Oradan bu tarza ne diyorlarsa onu yaz. Deneme yanılma yolu. Belki videolardaki açıklama vs varsa orada markası falan vardır.
Yaz googla a gri kazak diye söyle bir şey olsun diye benzerini bulursun aynısını belki terziler de dikebilir ama fiyat ne olur bilmiyorumvideodaki kazaklardan biri ami de coeur , 15k dan başlıyor fiyatları. yani tr den çok kolay bulunabilir aslında aynı kalıpta ve çok daha ucuz ürünler.
hocam hazırı var zaten ve güzeller de. zaradan , p&b den falan çok basit bulunuyor , arkadaş neden zorlanmış anlayamadım açıkçası.Yaz googla a gri kazak diye söyle bir şey olsun diye benzerini bulursun aynısını belki terziler de dikebilir ama fiyat ne olur bilmiyorum
hocam hazırı var zaten ve güzeller de. zaradan , p&b den falan çok basit bulunuyor , arkadaş neden zorlanmış anlayamadım açıkçası.
zara:
pull and bear:
*hocam bu ara inditex grubunda indirim olduğundan fazla ürün kalmamış , sadece 5 dk da bunları bulabildim , beden olarak değil örnek olarak attım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
pantolon önerisi yapmıyorum şuanda kalıp önerebilirim , loose , relaxed , straight , baggy.