Neler Yeni

Videodaki kıyafetler ne tarz ve nasıl bulunur?

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Kutay
Videodaki kombinler çok güzel fakat bu tarz parçaları bulmakta zorlanıyorum. Orijinal olmasına gerek yok bu tarz kıyafetleri nereden bulurum?

son 2 senedir aynen bu şekilde giyiniyorum , kıyafet kalitesi bütçeden bütçeye değişir tabii ama orta/ucuz diyebileceğim inditex grup markaları genelde. pull&bear , h&m , bershka. yada bütçen bir tık daha yüksek ise zaradan kalıbına göre güzel kıyafetler bulursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii önemli olan kıyafeti satın almak değil onu vücuduna uydurup kombinleyebilmek. çok uzun veya kısa birinin , yada şişman veya zayıf birine her şey yakışmaz.

dnzz

80+
Aradığın tarzdaki kıyafetin özelliklerini yaz sonra cikan sonuçlara bak. Oradan bu tarza ne diyorlarsa onu yaz. Deneme yanılma yolu. Belki videolardaki açıklama vs varsa orada markası falan vardır.

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Kutay
Aradığın tarzdaki kıyafetin özelliklerini yaz sonra cikan sonuçlara bak. Oradan bu tarza ne diyorlarsa onu yaz. Deneme yanılma yolu. Belki videolardaki açıklama vs varsa orada markası falan vardır.
videodaki kazaklardan biri ami de coeur , 15k dan başlıyor fiyatları. yani tr den çok kolay bulunabilir aslında aynı kalıpta ve çok daha ucuz ürünler.

dnzz

80+
videodaki kazaklardan biri ami de coeur , 15k dan başlıyor fiyatları. yani tr den çok kolay bulunabilir aslında aynı kalıpta ve çok daha ucuz ürünler.
Yaz googla a gri kazak diye söyle bir şey olsun diye benzerini bulursun aynısını belki terziler de dikebilir ama fiyat ne olur bilmiyorum

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Kutay
Yaz googla a gri kazak diye söyle bir şey olsun diye benzerini bulursun aynısını belki terziler de dikebilir ama fiyat ne olur bilmiyorum
hocam hazırı var zaten ve güzeller de. zaradan , p&b den falan çok basit bulunuyor , arkadaş neden zorlanmış anlayamadım açıkçası.

ahmt3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam hazırı var zaten ve güzeller de. zaradan , p&b den falan çok basit bulunuyor , arkadaş neden zorlanmış anlayamadım açıkçası.

Rica etsem örnek olarak bana link atar mısınız? Videodaki bahsettiğim kazaklardan vs.

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Kutay
zara:
pull and bear:
*hocam bu ara inditex grubunda indirim olduğundan fazla ürün kalmamış , sadece 5 dk da bunları bulabildim , beden olarak değil örnek olarak attım.

pantolon önerisi yapmıyorum şuanda kalıp önerebilirim , loose , relaxed , straight , baggy.

ahmt3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zara:
pull and bear:
*hocam bu ara inditex grubunda indirim olduğundan fazla ürün kalmamış , sadece 5 dk da bunları bulabildim , beden olarak değil örnek olarak attım.

pantolon önerisi yapmıyorum şuanda kalıp önerebilirim , loose , relaxed , straight , baggy.

Teşekkür ederim.

Top Bottom