Neler Yeni

Videolara altyazı ekleme uygulaması.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, nereye açacağımı bilemedim. Sorum şu, videoları indirip altyazı eklemek istiyorum ama bunu hangi programla yapabilirim bilmiyorum. Kullanması basit ve sadece bunun gibi küçük eklemelerde kullanabileceğim bir uygulama var mı? Camtasia Studio gibi biraz daha karışık ya da çok kullanışlı uygulamaları GEREKMEDİKÇE tercih etmek istemiyorum. Bana aradığım tarzda bir uygulamanın adını ve mümkünse GÜVENLİ bir indirme linkini atarsanız sevinirim. Teşekkürler.

NOT: Uygulama direkt Microsoft Store'da olsa ve oradan indirebilsem çok daha iyi olur ama aşırı gerekli değil. Yine de orada da güzel uygulama varsa yazabilirsiniz.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, nereye açacağımı bilemedim. Sorum şu, videoları indirip altyazı eklemek istiyorum ama bunu hangi programla yapabilirim bilmiyorum. Kullanması basit ve sadece bunun gibi küçük eklemelerde kullanabileceğim bir uygulama var mı? Camtasia Studio gibi biraz daha karışık ya da çok kullanışlı uygulamaları GEREKMEDİKÇE tercih etmek istemiyorum. Bana aradığım tarzda bir uygulamanın adını ve mümkünse GÜVENLİ bir indirme linkini atarsanız sevinirim. Teşekkürler.

NOT: Uygulama direkt Microsoft Store'da olsa ve oradan indirebilsem çok daha iyi olur ama aşırı gerekli değil. Yine de orada da güzel uygulama varsa yazabilirsiniz.
Usta premiere pro öğrenmeye başladı çok kolay hem şimdi yazı eklemei istersin sonra görsel alt yazı premiere proda aşırı kolay ve yavaşça ilerletirsen para bile kazanabilirsin

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Oyle bir uygulama işinizi görmez. Premier Pro öğrenin. Yok ben istemiyorum diyorsanız movavi tarzı uygulamalar vardı.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usta premiere pro öğrenmeye başladı çok kolay hem şimdi yazı eklemei istersin sonra görsel alt yazı premiere proda aşırı kolay ve yavaşça ilerletirsen para bile kazanabilirsin
Paralı mı? Bana ücretsiz lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyle bir uygulama işinizi görmez. Premier Pro öğrenin. Yok ben istemiyorum diyorsanız movavi tarzı uygulamalar vardı.
Öyle bir uygulama derken? Ben bir uygulama örnek vermedim ki.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca

O basitlikteki bir uygulama demek istedim. Yeterince açık ifade etmedim kusura bakmayın lütfen.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları

Paralı ama yani şimdi ohm ohm ...

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
O basitlikteki bir uygulama demek istedim. Yeterince açık ifade etmedim kusura bakmayın lütfen.
Yok ya ne kusuru. Ben profesyonel derecede bir şey yapmayacağım sadece okul ödevleri için falan uygulama arıyorum. O yüzden ücretsiz ve basit bir uygulama arıyorum.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
İşine yarar mı yaramaz mı bilmiyorum ama, videolardaki konuşmaları yazıya dönüştüren bir program var belki kullanıyorsundur, yada kullanmak istersen buraya bırakayım.
Anlaşılırlığa göre %70 doğruluk oranı ile videodaki konuşmaları txt belgesi olark çıkartıyor.

Program Link
Program Nasıl Kullanılır

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
İşine yarar mı yaramaz mı bilmiyorum ama, videolardaki konuşmaları yazıya dönüştüren bir program var belki kullanıyorsundur, yada kullanmak istersen buraya bırakayım.
Anlaşılırlığa göre %70 doğruluk oranı ile videodaki konuşmaları txt belgesi olark çıkartıyor.

Program Link
Program Nasıl Kullanılır
Öneriniz için çok teşekkür ederim ama benim kendim yapmam gerekiyor. Hem ilerideki meslek seçimlerime ön hazırlık hem de kendimi geliştirme açısından yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,637
Üyeler
163,859
Son üye
bunstep