Videonun istenildiği gibi olmaması…

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Krom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,377
Merhabalar. Daha önce de demiştim. Yeni bilgisayarım için youtubeye bir inceleme videosu çekeceğim. Videyu çektim ve editledim. Fakat pekte istediğim gibi olmadı açıkçası. Sizce ne yapabilirim? Önerilerinlerini bekliyorum.

Bu durumlarda genellikle insanın morali bozulur ve bir şey yapmak istemez. Ama iş yarıda da bırakılmaz. Biraz muhabbet edelim bu konuda :)

Son düzenleme:
Merhabalar. Daha önce de demiştim. Yeni bilgisayarım için youtubeye bir inceleme videosu çekeceğim. Videyu çektim ve editledim. Fakat pekte istediğim gibi olmadı açıkçası. Sizce nasıl bir video çekebilirim? Biraz muhabbet edelim bu konuda :)
bende video çektim ama beğenmedim nokta çok amatörce durmasıydı ilk adam akıllı editimide yaptığım zaman 5 saatim gitti ama zaten güzel değildi muhtemeln tavsiyem videonu arkadaşlarına izlet aaa bro bu adam sence nasıl diye onların yorumlarını al gizlice 😁

bende video çektim ama beğenmedim nokta çok amatörce durmasıydı ilk adam akıllı editimide yaptığım zaman 5 saatim gitti ama zaten güzel değildi muhtemeln tavsiyem videonu arkadaşlarına izlet aaa bro bu adam sence nasıl diye onların yorumlarını al gizlice 😁
şuan deniyorum :)

Hocam valla neredeyse hepsi güzel gözüküyor dedi çözemedim ben işi 😁

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri