Evet 300 yada 350 olsa alınabilirmiş. Ama bence 700 daha verip hem ips hem 350cd vg27aq almak daha mantıklı tabi bütçesi olmayan için gene güzel monitör.250 cd parlaklık hiç yakışmamış.
bende ips 400cd asus vardı yanına 250cd ips asus aldım kör oldumBende 250 cd monitör var 2 senedir parlaklığı hiç 50 üstüne çıkarmadım biraz abartılıyor mu bu olay acaba
maks parlaklık değil mi yoksa başka bir olayı mı var ben 250 de yarıdan yukarı çıkaramıyorum valla gözüm acıyorbende ips 400cd asus vardı yanına 250cd ips asus aldım kör oldum
max parlaklık sanırım mavi ışık filtresini açınca güzel oluyomaks parlaklık değil mi yoksa başka bir olayı mı var ben 250 de yarıdan yukarı çıkaramıyorum valla gözüm acıyor
Normal gunluk kullanimda yeterli cogu kisi full parlaklik kullanmiyodur zaten ama is film ve oyuna gelince is degisiyorBende 250 cd monitör var 2 senedir parlaklığı hiç 50 üstüne çıkarmadım biraz abartılıyor mu bu olay acaba
abartma deyil hocam şundan dolayı. bazı monitörlerde 1 ms modu oluyor bunda var mı bilmiyorum 1ms açtığımızda parlaklık baya düşer bunuda düzeltmek için konstrat ayarlarını yükseltiriz düzelir ama bu baya düşük kalır.Bende 250 cd monitör var 2 senedir parlaklığı hiç 50 üstüne çıkarmadım biraz abartılıyor mu bu olay acaba
maks parlaklık değil mi yoksa başka bir olayı mı var ben 250 de yarıdan yukarı çıkaramıyorum valla gözüm acıyor
FHD ekranlar 4k oldu hocam.Bende bunun birebir aynı panele sahip, asansörsüz ayaklı olanı var. Parlaklık sorun değil VA Panel zaten de fiyatı çok. Maksimum 5K verilir.