Neler Yeni

ViewSonic VX2428J vs MSI 23.8" G244PF E2 hangisini almalıyım?

stexx12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ihsan
msi g244 sipariş etmiştim ama forumdaki arkadaşların tavsiyesi ile iptal edip msi mag 256f aldım. Oldukça memnunum hiçbir sorun yaşamadım.
Anladım.Ama g244te dik durma özelliği,ayarlanır olabilmesi beni cezbetti.Mag 256fın artısını ve eksilerini sayabilirmisin?

morpheus1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cüneyd Kopuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım.Ama g244te dik durma özelliği,ayarlanır olabilmesi beni cezbetti.Mag 256fın artısını ve eksilerini sayabilirmisi
daha kaliteli panel görüntü renkler vs istiyosan düşünmeden 256f al. bu fiyat bandında piyasanın en iyi paneli. pivot özelliği yok yukarı aşağı oynatamıyosun sadece ekranı yukarı aşağı bükme özelliği var. ben pivot kullanmadığım için ihtiyacını hissetmedim.

stexx12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ihsan
daha kaliteli panel görüntü renkler vs istiyosan düşünmeden 256f al. bu fiyat bandında piyasanın en iyi paneli. pivot özelliği yok yukarı aşağı oynatamıyosun sadece ekranı yukarı aşağı bükme özelliği var. ben pivot kullanmadığım için ihtiyacını hissetmedim.
Peki hocam keşke şöyle olsaymış dediğin özellikler varmı?

morpheus1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cüneyd Kopuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hocam keşke şöyle olsaymış dediğin özellikler varmı?
şahsen pivota vs ihtiyaç duymadığım için keşke olsaymış dediğim bişey yok. panel kalitesi kusursuz ölü piksel ve ghostingi de yok keyifle kullanmaktayım tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,567
Üyeler
167,157
Son üye
squareboy
Top Bottom