Bu fiyat bandına başka öneriniz varsa onlar da olur,
Hangisini tercih ettin?
Bu fiyat bandına başka öneriniz varsa onlar da olur,
msi g244 sipariş etmiştim ama forumdaki arkadaşların tavsiyesi ile iptal edip msi mag 256f aldım. Oldukça memnunum hiçbir sorun yaşamadım.Hangisini tercih ettin?
Anladım.Ama g244te dik durma özelliği,ayarlanır olabilmesi beni cezbetti.Mag 256fın artısını ve eksilerini sayabilirmisin?msi g244 sipariş etmiştim ama forumdaki arkadaşların tavsiyesi ile iptal edip msi mag 256f aldım. Oldukça memnunum hiçbir sorun yaşamadım.
daha kaliteli panel görüntü renkler vs istiyosan düşünmeden 256f al. bu fiyat bandında piyasanın en iyi paneli. pivot özelliği yok yukarı aşağı oynatamıyosun sadece ekranı yukarı aşağı bükme özelliği var. ben pivot kullanmadığım için ihtiyacını hissetmedim.Anladım.Ama g244te dik durma özelliği,ayarlanır olabilmesi beni cezbetti.Mag 256fın artısını ve eksilerini sayabilirmisi
Peki hocam keşke şöyle olsaymış dediğin özellikler varmı?daha kaliteli panel görüntü renkler vs istiyosan düşünmeden 256f al. bu fiyat bandında piyasanın en iyi paneli. pivot özelliği yok yukarı aşağı oynatamıyosun sadece ekranı yukarı aşağı bükme özelliği var. ben pivot kullanmadığım için ihtiyacını hissetmedim.
şahsen pivota vs ihtiyaç duymadığım için keşke olsaymış dediğim bişey yok. panel kalitesi kusursuz ölü piksel ve ghostingi de yok keyifle kullanmaktayım tavsiye ederim.Peki hocam keşke şöyle olsaymış dediğin özellikler varmı?