❌İndirim Bitti! ViewSonic VX2779-HD-PRO 27" 180Hz 1ms Monitör 4299TL

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,570
ViewSonic VX2779-HD-PRO 27" 180Hz 1ms Monitör 4299TL

Ekran görüntüsü 2025-09-05 224902.webp

Renk gamutu çok düşük ve parlaklığı 240 CD rezalet. Uzak durun. Detaylı monitör tercih konusu hazırlıyordum alınmaması gereken monitörler kısmına bunuda eklerim eyvallah.

Renk gamutu çok düşük ve parlaklığı 240 CD rezalet. Uzak durun. Detaylı monitör tercih konusu hazırlıyordum alınmaması gereken monitörler kısmına bunuda eklerim eyvallah.
Dostum yanlış anlama bilmediğim için soruyorum. Bu fiyat bandında 180hz 1ms 27" monitör var mı?
Araştırdığım kadarıyla KTC hariç bu fiyat bandında gambosster vb. markaların monitörleri bulunuyor.

Dostum yanlış anlama bilmediğim için soruyorum. Bu fiyat bandında 180hz 1ms 27" monitör var mı?
Araştırdığım kadarıyla KTC hariç bu fiyat bandında gambosster vb. markaların monitörleri bulunuyor.

Arşivdekilerin tavsiyesi üzerine AOC 27G42E 27 modelini aldım. Daha önce kullandığım Gamebooster’ı iade etmeden önce ikisini yan yana kullanma fırsatım oldu. Renk konusunda AOC’nin çok daha tatmin edici olduğunu söyleyebilirim. Gamebooster’da özellikle siyahlarda bir beyazlama, neredeyse yansıma gibi bir durum vardı; AOC’de bu sorun yok. AOC’nin tek dezavantajı ise yerden yüksekliğinin biraz düşük olması olabilir. Konuyla çok ilgili değil ama bu monitörü almayı düşünenlere deneyimim belki fikir verir.

Geri