arkadaş gta hilesi yüklettirdi 1 saat sonra bi baktım steam hesabı kendı kendıne mesaj atıyor instagram hesabım story ve post atmış supercell hesabıma doğrulama kodugeliyor vs. nasıl silebilirim bunu yardımcı olabilicek var mı lütfen
Kardeş kusura bakma ister annen indirsin ister baban hile varsa isin içinde kimseye yardımcı olmam.arkadaş gta hilesi yüklettirdi 1 saat sonra bi baktım steam hesabı kendı kendıne mesaj atıyor instagram hesabım story ve post atmış supercell hesabıma doğrulama kodugeliyor vs. nasıl silebilirim bunu yardımcı olabilicek var mı lütfen
Belki hikayeli oyun için hile indirmiştir.Kardeş kusura bakma ister annen indirsin ister baban hile varsa isin içinde kimseye yardımcı olmam.
arkadaşı sil kaldır daha kolay...arkadaş gta hilesi yüklettirdi 1 saat sonra bi baktım steam hesabı kendı kendıne mesaj atıyor instagram hesabım story ve post atmış supercell hesabıma doğrulama kodugeliyor vs. nasıl silebilirim bunu yardımcı olabilicek var mı lütfen
Hikayelide hile yapmak için birkaç satır hile kodu yazmak yetiyor bir şey indirme gereksinimi yok.Belki hikayeli oyun için hile indirmiştir.
Yaz bakalım Gta 5 e.Hikayelide hile yapmak için birkaç satır hile kodu yazmak yetiyor bir şey indirme gereksinimi yok.
kankam onlinedeki her 10 kişiden 09u hile hilesiz oynanmıyor kendi halimde dolaşıyorum adam arabayı havaya kaldırıyor indiriyor hatta oyunumu kapatıyor bunları engellemek için yükledim bi ara gta online gir gör sunucular ne haldeKardeş kusura bakma ister annen indirsin ister baban hile varsa isin içinde kimseye yardımcı olmam.
Ben wolfteam oynuyorum 2012 den beri ben gördüm herşeyi ben cebelleşiyorum hile ile ben kullanmadım bir kere sana ne oluyorkankam onlinedeki her 10 kişiden 09u hile hilesiz oynanmıyor kendi halimde dolaşıyorum adam arabayı havaya kaldırıyor indiriyor hatta oyunumu kapatıyor bunları engellemek için yükledim bi ara gta online gir gör sunucular ne halde
Aynı cevabı yazmaya gelmiştim. Hatta ekleme yapayım:Kardeş kusura bakma ister annen indirsin ister baban hile varsa isin içinde kimseye yardımcı olmam.