Virüs bulaştı lütfen yardım edin

• Beğen
Reaksiyonlar: john
trojanı silmek zor kendini sürekli saklıyor mümkünse format atılmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes öyle diyor ben hep taratıyordum olmadı 4aat önce full tarama başlattım bakalım
evet sanki kendini yeniliyorda silinmesi imkansız gibi

trojanı silmek zor kendini sürekli saklıyor mümkünse format atılmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes öyle diyor ben hep taratıyordum olmadı 4aat önce full tarama başlattım bakalım
at formatı bitsin

bendede 2 gün öncesine kadar virüs vardı ethernet full harcanıyordu sistemdede bazı sıkıntılar vardı kaspersky kullanıyordum normalde tam tarama yaptkm temiz çıktı avast yükledim taradım buldu trojan ı sildi direkt
ve sonrasında norton 360 ı indirdim denedim oda farklı bir tane buldu :d bu saatten sonra kimseye güvenim kalmadı :/
Ethernet ful harcanıyordu ve sistemde bazı sıkıntılar vardı derken hocam biraz daha açar mısın?

Fantazi anlatıyor çocuk. Ne dediğini Kendi bile anlamıyor. Sanki virüsü dolaşırken görmüş.

Son düzenleme:
Virüs bulaştı yazısını görünce aklıma sadece covid geldi iyice paranoyak oldum galiba :) :)

Ethernet ful harcanıyordu ve sistemde bazı sıkıntılar vardı derken hocam biraz daha açar mısın?
tarayıcıda siyah olup duruyordu ekran yotube dayken felan ama sonradan düzeldi sanki bunları silince ama format atıcam en iyisi o

Geri