Neler Yeni

Virus dusmus olabilirmi pcme?

heyder15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Heyder
Gecen antutu diye bi program var bilgisayarin gucunu olcen onu yukledim sonradan bilgisayarin ayarlarina girmemeye basladi basiyorum ayarlar simgesi geliyor ama acmadan atiyor geri youtubede komut larda falan butun yabancilarin yaptigini yaptim duzelmedi. Ve artik 2 dir basima birsey geliyor pc rtx 4070 i7 12700li bi laptop asusun kac ay oldu alali yeni yani kacak sitelerdende bisey indirmedim bi kez vpn bikez antutu indirmisimdir okadar kalan herseyi resmi sitelerden indirdim. Basima gelen sey Durduk yere donuyor ekran maus dona dona zar zor haraket ediyor ve hicbirsey yapilmiyor mecbur laptopun dugmesine basip full kapatip tekrar aciyorum. Arkadasima sordum virus dusmustur diyor simdi format at diyorda bende orjinal windows 11 i kaybetmek istemiyorum napa bilirim. Bide bugun kapatip acinca pcyi donduktan sonra BIOS UPDATE geldi pcyi acinca gunceleme bende hayira bastim bios guncelemeye riske girmedm onerilerinzi varmi ne yapa bilirim?

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
Orijianl windows kaybetmezsin zaten direk ayarlardan sıfırlama yapacaksın bilgisyarına ve format atılmış olacak. Ekran kartı drive falan yüklü değil mi? O takılma olayı ekran kartı drive olmayıncada oluyor. Bilgisayarla hiç bir şey yapmıyorsun anladığım kadarı ile virüş girmiş olamaz ona güncellemelerini kontrol et. Eksik yok ise format at.

Top Bottom