Neler Yeni

virüs müdür saldırı mıdır anlayamıyorum. yardımcı olur musunuz ?

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Windows'u sıfırlayarak, ilk günki ayarlara alabilirsiniz. veya, yeni bir hesap oluşturarak administrator yetkileri vererek yeni bir hesap üzerinden işlemleri sürdürülebilir. Eski hesabınızın application ve local dizinlerinde daha evvel'den saldırı için uğramış ve kendini sisteme yazmış olan zararlı script vb. içeriklerden ileti ve uyarı almaktasınız. Genel olarak bu gibi atak yapan içerikler sistem açılırken arka planda kendisini aktif ederek tekrar'dan sistemde çalışmaya başlarlar. Backdoor, trojen tipi zararlı içeriklerden herhangi biri olabilir.
Antivirüs kullanımlarıda bir yere kadar bazen etkileri olamamakta sistemlerde bu gibi durumların önüne geçmek için kendim uzun yıllardır shadow defender'ı kurarak kafamın rahat olmasını sağlamaktayım sistemde. Alt kısma kaynak linkini ekledim. Ağır koruma uygulamaları bazen sistemide şişirebilmekte ileti yığınları oluşturmaktalar. Antivirüs yerine windows defender'da kullanılabilir ki, son zamanlarda eskisi gibi çokda sistemi yormayan bir yapıya kadar geldi defender aracıda. Shadow defender oldukça etkili herkese tavsiye ederim. Kurulduğunda ise, diğer koruma araçlarına gerek kalmamakta sıfırlanan sisteme, yeni bir başlangıç yapılarak çözülür sorunlar.
Kaynak: https://www.shadowdefender.com
Özetle: 1. Windows'u sıfırlamak 2. Yeni bir hesap oluşturma işlemi Admin yetkileri vererek. 3. Shadow defender'ı kurup kullanmak. :)
Saygılarımla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,928
Üyeler
168,537
Son üye
DoubleGamer
Top Bottom