Virüs oldummu belirtileri Bu sekilmi

Sagittarius

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,730
Burnumdan bişey alamıyorum koku yok dezenfektan kokusu gelirdi ama yok tat almakta yok ateş yok hastaneye gitmiştim bulastiysa ordandir geçiren varsa ben Covidmiyim yoksa boş yere teste gitmeye üşeniyom uzak

koku tat yoksa covid olabilirsin. test vermen gerekli. evde kronik rahatsızlığı olan birileri varsa onlar için ölümcül olabilir.

koku tat yoksa covid olabilirsin. test vermen gerekli. evde kronik rahatsızlığı olan birileri varsa onlar için ölümcül olabilir.
Yok evde ben ve 2 kardeşim var 15 diğeri 13 yaşında bişey olurmu onlara ben onlar için yaşıyorum

Evet olabilirsin ama kesin bir şey söylemek istemiyorum. Üşenmeyip test ver.
Burnumdan bişey alamıyorum koku yok dezenfektan kokusu gelirdi ama yok tat almakta yok ateş yok hastaneye gitmiştim bulastiysa ordandir geçiren varsa ben Covidmiyim yoksa boş yere teste gitmeye üşeniyom uzak

Ben gediyom

kovit belirtisi bende biraz eklem ağrısı olmuştu sonradan koku tat gitti eşimde ağrı olmadan koku tat gitmişti senin gibi kimseyle temas etme 2 maske tak hastaneye git test için

Olma ihtimali yüksek kesinlikle test yaptır

Olma ihtimalin çok yüksek, kardeşlerini tehlikeye atma, test yaptır.

Olma ihtimalin çok yüksek, kardeşlerini tehlikeye atma, test yaptır.
Olma ihtimali yüksek kesinlikle test yaptır
Koku tad sıkıntısı var ise covid olayına işaret.
kovit belirtisi bende biraz eklem ağrısı olmuştu sonradan koku tat gitti eşimde ağrı olmadan koku tat gitmişti senin gibi kimseyle temas etme 2 maske tak hastaneye git test için
I m covid-19 positive.

Geri