Neler Yeni

Virüs Programı

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Metin Kardaş
Windows 7 ye geçicem ve virüs programı almam lazım hangi virüs programını alayım ? Bana dedikleri windows 7den çekti güvenliğini o yüzden

Cikulo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berkay Çiçek
Şu an windows 7 ye gecmenin bi anlami yok ama kaspersky en iyisidir. Sistemin iyi degilse bilmiyorum.

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Metin Kardaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem gayet iyi bende son anda vazgeçtim pc win7 ye geçmedi zaten teşekkürler yinede

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Win7ye geçmen acayip saçma. Norton öneririm kulanıcaksan ama kullanma

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Kaspersky iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Abdulkadir Yeşilbaş
Kaspersky birçok backdoor ve trojanı görmüyor.ESET-NOD32 veya Avast kullanırsan daha iyi olur,düşük boyutlu dosyaları açmadan önce virustotal gibi sitelerden taratabilirsiniz.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Windows 10 saçmaladığı için 7 ye geçenlerin sayısı az değil. Windows 7 de Directx 12 destekliyor.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Kaspersky birçok backdoor ve trojanı görmüyor.ESET-NOD32 veya Avast kullanırsan daha iyi olur,düşük boyutlu dosyaları açmadan önce virustotal gibi sitelerden taratabilirsiniz.
Avast daha 1 ay önce kullanıcı verilerini sattığı için dava edildi. ESET ise fiyatın kesinlikle hak etmeyen bir program. Bitdefender veya F-Secure öneririm.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Kasper'in teknolojisi diğer antiler de yok her zaman önde, ardından Bitdefender geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Abdulkadir Yeşilbaş
Bitdefender olabilir ama F-Secure backdoor ile çok kolay geçilebilen bir program

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Bitdefender olabilir ama F-Secure backdoor ile çok kolay geçilebilen bir program
Programı en son ne zaman kullandınız? En son 2 ay önce kullandığımda herhangi bir virüs geçirmemişti. Kaldırınca Kaspersky ile taradığımda da virüs yoktu. AV-TEST'ten "Top Product" ödülü almış zaten.

Death Mark

80+ Bronze
Windows 7 ye geçicem ve virüs programı almam lazım hangi virüs programını alayım ? Bana dedikleri windows 7den çekti güvenliğini o yüzden
Kaspersky'i tavsiye ederim. Amazon'dan online key lisansı alıp cazip bir fiyata kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Abdulkadir Yeşilbaş
Programı en son ne zaman kullandınız? En son 2 ay önce kullandığımda herhangi bir virüs geçirmemişti. Kaldırınca Kaspersky ile taradığımda da virüs yoktu. AV-TEST'ten "Top Product" ödülü almış zaten.
Kullanmadım kendi oluşturduğum backdoor ları denerken online sitesinden taratıyordum ve birçoğunda tespit edemdi.

Top Bottom