Avast daha 1 ay önce kullanıcı verilerini sattığı için dava edildi. ESET ise fiyatın kesinlikle hak etmeyen bir program. Bitdefender veya F-Secure öneririm.Kaspersky birçok backdoor ve trojanı görmüyor.ESET-NOD32 veya Avast kullanırsan daha iyi olur,düşük boyutlu dosyaları açmadan önce virustotal gibi sitelerden taratabilirsiniz.
Programı en son ne zaman kullandınız? En son 2 ay önce kullandığımda herhangi bir virüs geçirmemişti. Kaldırınca Kaspersky ile taradığımda da virüs yoktu. AV-TEST'ten "Top Product" ödülü almış zaten.Bitdefender olabilir ama F-Secure backdoor ile çok kolay geçilebilen bir program
Kaspersky'i tavsiye ederim. Amazon'dan online key lisansı alıp cazip bir fiyata kullanıyorum.Windows 7 ye geçicem ve virüs programı almam lazım hangi virüs programını alayım ? Bana dedikleri windows 7den çekti güvenliğini o yüzden
Kullanmadım kendi oluşturduğum backdoor ları denerken online sitesinden taratıyordum ve birçoğunda tespit edemdi.Programı en son ne zaman kullandınız? En son 2 ay önce kullandığımda herhangi bir virüs geçirmemişti. Kaldırınca Kaspersky ile taradığımda da virüs yoktu. AV-TEST'ten "Top Product" ödülü almış zaten.
Test antivirus software for Windows 11 - October 2024
The current tests of antivirus software for Windows 11 from October 2024 of AV-TEST, the leading international and independent service provider for antivirus software and malware.www.av-test.org