Herkese Merhaba öncelikle arkadaşım bir dosya indirmiş ve virüs totalde tarama yapmış sonuçları nasıl acaba?
False-Positive mi?
False-Positive mi?
Knk 10 tane şey var false positive değildir hepsi virüs olma ihtimali çok yüksek Malwarebytes bile bir şey bulmuş.Herkese Merhaba öncelikle arkadaşım bir dosya indirmiş ve virüs totalde tarama yapmış sonuçları nasıl acaba?
False-Positive mi?
Büyük ihtimalle var bu arada virüs tarzı şeyler 3,4 tanesinde bile olabilir.Evet biliyorum bende inceledim ama malwarebytes dışında öbürleri bilindik AV'ler değil o yüzden kuşkulandım.
Peki Hocam arkadaşıma uygulamayı silmesini söylerim silmesi daha sağlıklı olur.Büyük ihtimalle var bu arada virüs tarzı şeyler 3,4 tanesinde bile olabilir.
Google'da arattığımda 6 tanesi çıkmadı. Çıksa da genellikle 'virüs nasıl silinir' tarzında şeylerdi, bu yüzden virüs olma ihtimali çok yüksek.
(Virüs olmadığına dair bir şey çıkmadı.)
Hile Trainer dosyasıymış.eğer program crack bir uygulama ise muhtemelen crack dosyasını algılıyor ama eğer değilse virüs var gibi
Hocam bide uygulamayı kullanıp sonrada silerse pc ye format atması gerekir mi virüs sızmış mıdır dosyalara?Büyük ihtimalle var bu arada virüs tarzı şeyler 3,4 tanesinde bile olabilir.
Google'da arattığımda 6 tanesi çıkmadı. Çıksa da genellikle 'virüs nasıl silinir' tarzında şeylerdi, bu yüzden virüs olma ihtimali çok yüksek.
(Virüs olmadığına dair bir şey çıkmadı.)
Olabilir, açtıysa olma ihtimali yüksek antivürüs ile tarama yapsın .Peki Hocam arkadaşıma uygulamayı silmesini söylerim silmesi daha sağlıklı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hile Trainer dosyasıymış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bide uygulamayı kullanıp sonrada silerse pc ye format atması gerekir mi virüs sızmış mıdır dosyalara?
Tamam hocam teşekkürler söylerimOlabilir, açtıysa olma ihtimali yüksek antivürüs ile tarama yapsın .