yaptım aga bi virüs çıkmadı acaba hiç mi format atmasam eğer hepsini temizlediysebence onada gerek yok malwerabytes la bir tarat çıkan çıkar hala sorun yaşarsan temiz kurulum yaparsın virüs ne virüsü bu arada.
Bulaşmaz nasıl bulaşsın isoya benim pc de hala büssürü virüs var bile bile kullanıyorum tüm hesaplarıma ikincil doğrulama eklemişim geçen instagramımda kendi kendine bi gönderi paylaşılmıştı bilgisayarımdan bir gün açık bıraktım sonra facebook çalınmıştı geri aldım benim pc nin virüsleri hulk gibi çift sistem kullanıyorum biri virüslü onda işlerimi hallediyorum crackli diğeri temiz onda da hallettiğim işleri kontrol edip paylaşıyorumyaptım aga bi virüs çıkmadı acaba hiç mi format atmasam eğer hepsini temizlediyse
1 tane trendyol linkie benzeyen link vardı bastım anladım virüslü olduğunu sonra sitden tarattım virüslümü diye 3 çeşit virüs buldu
kaspesky malware norton ve kaspewrsky da boot falanda ettim ilk bşata 3 tane buldu daha bulmadı sence format atayımı ne diyorsunBulaşmaz nasıl bulaşsın isoya benim pc de hala büssürü virüs var bile bile kullanıyorum tüm hesaplarıma ikincil doğrulama eklemişim geçen instagramımda kendi kendine bi gönderi paylaşılmıştı bilgisayarımdan bir gün açık bıraktım sonra facebook çalınmıştı geri aldım benim pc nin virüsleri hulk gibi çift sistem kullanıyorum biri virüslü onda işlerimi hallediyorum crackli diğeri temiz onda da hallettiğim işleri kontrol edip paylaşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yinede içinde kuşku kalmasın hem kaspersky hem avast hem norton hemde eset ile tara ve malwrates ile tara 1000 tane virüste olsa hepsini silersin bu saydığım programlarla
için rahatlasın temiz kurulum yap.kaspesky malware norton ve kaspewrsky da boot falanda ettim ilk bşata 3 tane buldu daha bulmadı sence format atayımı ne diyorsun