Neler Yeni

Virüslü pc den USB ye win 10 aticam usbye virüs girer mi

Meartx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mert Atay
Yeni PC aldim,eski PC den USB ye win 10 atacağım ve yeni bilgisayarima win10 yükleyeceğim ama bir konuda sorun yaşıyorum,eski PC virüslü ve USB ye win10 atacağım için usbye virüs gitmesini istemem çünkü USB yo yeni pcye takacağım.Usb ye virüs bulaşır mı?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
bu konu hakkında çok bilgim yok ama geçeceğini düşünmüyorum bi arkadaşım daha bu sıkıntıyı yaşadı fakat şuan sıkıntısız çalışıyor bilgisayarı

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Girme ihtimali var. Bu yüzden malwarebytes ile bi tarama yap temizle sonrasında usb yi tak

Meartx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mert Atay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Girebilir. Önce PC'deki virüsleri temizle, sonra ISO dosyasını yazdır.
Tüm anti virüs yazılımları paralı ücretsiz ya da deneme sürümü alıp iptal edebileceğim bi program varsa bilgilendirir misin.Bende şuanda bir antivirüs programı bulmaya çalışıyorym

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Buğra Atilla
Tüm anti virüs yazılımları paralı ücretsiz ya da deneme sürümü alıp iptal edebileceğim bi program varsa bilgilendirir misin.Bende şuanda bir antivirüs programı bulmaya çalışıyorym
eset kullanıyorum iptal edersin çünkü kredi kartı bilgisi vermiyorsun

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Malwarebytes zaten ücretsiz tarama imkanı sunuyor

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Malwarebytes ücretsiz ve tam tarama yapabiliyorsun.

Meartx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mert Atay
Bana öneride bulunduğunuz için teşekkürler. Gerçekten bu konu için sonuç bulamiyirdum bana yol gösterdiğiniz için tekrardan teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,175
Üyeler
162,639
Son üye
yalincakan
Top Bottom