Neler Yeni

Virüsü temizlememe yardımcı olur musunuz?

mertbb_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mert başar
Arkadaşlar virüsün nerden geldiğini bilmiyorum oyunlarımın hepsi beyaz dosya gibi oldu üzürine tıkladığıma açılmıyordu oyun dosyalarının içinde bi bilgi vardı bilgide diyorduki bilgisayarındaki tüm dosyaları mailleri hesapları aldık 980 dolar karşılığında eski haline getirirz bundan kurtulmama yardımcı olurmusunuz yardımcı olanlara teşekkür ederim şimididen

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Kaspersky indirip tarayın bilgisyarı.

mertbb_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mert başar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk şimdi şöyle onuda denedim daha önce kaspersky ücretsiz kullandım
o da para istiyo ve taradığımdada hiçbişey çıkmıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaspersky indirip tarayın bilgisyarı.
ç

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Malwarbytes indirip tarayın bir de belki onda bir şey çıkar.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Sistemi sıfırdan yeni kur (Format)
Hocam her virüs girdiğinde format önerilmez. Yahu yapmayın şunu. Kaspersky malwarebyte falan öner. Eğer sistem dosyalarına zarar olmadıysa gerekmez format.

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
Arkadaşlar virüsün nerden geldiğini bilmiyorum oyunlarımın hepsi beyaz dosya gibi oldu üzürine tıkladığıma açılmıyordu oyun dosyalarının içinde bi bilgi vardı bilgide diyorduki bilgisayarındaki tüm dosyaları mailleri hesapları aldık 980 dolar karşılığında eski haline getirirz bundan kurtulmama yardımcı olurmusunuz yardımcı olanlara teşekkür ederim şimididen
Kaspersky ile tarat eğer ücretsiz sürüm kullanıyorsan 90 günlük kod vereyim Kod: 3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Kasperski de başka bir Virüs yazılımı da bir şey bulamaz. Bulsa da şifrelenmiş dosyaları kurtaramaz. Daha da fazlası şifrelenmeden formatla gitsin.

Top Bottom