Neler Yeni

Visage çok mu korkunç?

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Hocam bir tane bez bağlayın sonra dewamkee (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bosverin hiç dizi izlemeye dewamke(!)
Yataktan tuvalete de artık teleportlanırız korku oyunu oynadıktan sonra başka yolu kalmıyor.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yataktan tuvalete de artık teleportlanırız korku oyunu oynadıktan sonra başka yolu kalmıyor.
Hocam en iyi korku oyunu valorant en iyi korku karakteri de omen geçen kafama ulti attı ödüm b**ma karıştı

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Bizim ülkemizde korku oyunları çerez niyetine oynanır. Hellblade ve Bioshock gibi gerilim verenler fıs gelir. Hayaletli cadılı korku filmleri uyku getirsin diye izlenir. Türk korku filmi yapımcıları hariç kimsenin bilmediği bir sırdır ki, halkımızın korktuğu tek şey cindir. Bunda da cin olmadığına göre yapıştır gitsin.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Bizim ülkemizde korku oyunları çerez niyetine oynanır. Hellblade ve Bioshock gibi gerilim verenler fıs gelir. Hayaletli cadılı korku filmleri uyku getirsin diye izlenir. Türk korku filmi yapımcıları hariç kimsenin bilmediği bir sırdır ki, halkımızın korktuğu tek şey cindir.
Hayatımda bir kere bile korku oyunu oynamadım tek başıma. Ben Türk değil miyim yoksa? 😁

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Hayatımda bir kere bile korku oyunu oynamadım tek başıma. Ben Türk değil miyim yoksa? 😁

Efsungerlerin korku hissinin de arındırılmış olduğunu duymuştum. Gerçek korku verebilen korku oyunu gramla olduğu, korku oyunu adı altında çıkanların hepsinin aşırı güçsüz bir karakterle yürüyüp jumpscare çıkmasını beklemek olduğu için uzak durman normal. Ben de çok yanaşmıyorum böylelerine, ne zaman geleceği olmayan bir şeyi beklemek istesem PTT'den kargo isterim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,535
Üyeler
164,691
Son üye
askerlikpaketi
Top Bottom