Visual ücretsiz kullanabiliyor muyuz birde eğer biliyorsanız matlab yerine kullanabilceğimiz bir program var mı acaba bizim üniversitemiz galiba lisans muhabbetine girmediği için alamıyoruz da crackli program da kullanmak istemiyorumkütüphanelerde farklılık olabilir ama kodların aynı olduğunu biliyorum
hocam bizde Dev c++ ile c öğreniyoruz ikisinide kullanabilirsiniz ama dev c++ yeni başlayanlar için daha basit ve sade olduğu için tercih ediliyor. ayrıca ücretsiz bende iki uygulamada mevcutVisual ücretsiz kullanabiliyor muyuz birde eğer biliyorsanız matlab yerine kullanabilceğimiz bir program var mı acaba bizim üniversitemiz galiba lisans muhabbetine girmediği için alamıyoruz da crackli program da kullanmak istemiyorum
Visual ücretsiz kullanabiliyor muyuz birde eğer biliyorsanız matlab yerine kullanabilceğimiz bir program var mı acaba bizim üniversitemiz galiba lisans muhabbetine girmediği için alamıyoruz da crackli program da kullanmak istemiyorum
anladım arayüzü kötü geldiği için bana birde youtube'da genellikle visual studio dersleri var o yüzden onu şey ettim teşekkür ederimhocam bizde Dev c++ ile c öğreniyoruz ikisinide kullanabilirsiniz ama dev c++ yeni başlayanlar için daha basit ve sade olduğu için tercih ediliyor. ayrıca ücretsiz bende iki uygulamada mevcut
Visual Studio Community ücretsiz.Visual ücretsiz kullanabiliyor muyuz birde eğer biliyorsanız matlab yerine kullanabilceğimiz bir program var mı acaba bizim üniversitemiz galiba lisans muhabbetine girmediği için alamıyoruz da crackli program da kullanmak istemiyorum