VİTAMİNİ NASIL KULLANMALIYIM

Reaksiyon skoru
2
Ben spora başlamak istiyorum ve spor takviyelerinin yanında ayriyetten yardımcı olsun ve kendimde eksik olarak gördüğüm içinde aldığım vitaminler var bunları protein ocn üzerinden aldım
C VİTAMİNİ
ZMA
K2
D3
OMEGA3
MAGNESIUM BİSGLYCINATE
MULTIVİTAMİN
aldım bunları nasıl kullanırım öneri sunucak var mı önceden aynı anda bu kadar fazla almamıştım önerilerini bekliyorum.

olum ne gördüysen aldın mı ? multivitamin - c vitamin at bunları daha alma. zma zaten mg içeriyor gidip ayrı alıyorsun o da garip. Farklı form arıyorsan complex al. omega 3 d3k2 bunları yemekten hemen sonra iç sabah. zma ve mg türleri de yatmadan 1 saat önce falan tüketilir.

Ben spora başlamak istiyorum ve spor takviyelerinin yanında ayriyetten yardımcı olsun ve kendimde eksik olarak gördüğüm içinde aldığım vitaminler var bunları protein ocn üzerinden aldım
C VİTAMİNİ
ZMA
K2
D3
OMEGA3
MAGNESIUM BİSGLYCINATE
MULTIVİTAMİN
aldım bunları nasıl kullanırım öneri sunucak var mı önceden aynı anda bu kadar fazla almamıştım önerilerini bekliyorum.
d3 k2 kahvaltı sonrası magnezyum uyumadan 1 saat once omega 3 akşam yemeginden hemen sonra omega 3 ve magnezyum arasında en az 1 1.5 saat olmalı c vıtamınını ya kahvaltı ya ogleden sonra multı vitaminle beraber ıcebilirsin c vıtamını yerıne 1 portakal omega yerınede 2 cevız yiyebilirsin haberin olsun yanında falan olmaz ıse bu arada protein ocean magnezyumunun mg si az 2 tanede icebilirsin etki görmez isen 1 tanede hatta dırek zma ıc cınkoda almıs olursun ama genc birisi oldugunu var sayıyorum cınko cokta lazım olmayabılır birde hem zma hem multı vıtamındeki b6 vitaminlerinin toplamı cok gelmesin dikkat et hafif hastalık yapabilir

Geri