Neler Yeni

Vodafona başvurdum ne zaman dönüş olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Vodafone evde internete başvurdum ne zaman dönüş olur ne zaman bağlarlar interneti

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanıcısı olarak memnun değilim çokta memnun olan görmedim neden başka bir sağlayıcı seçmedin?
Taahütlü internet arıyordum 100mbps ordada ilk 3 ay73tl kalan 9 ay 163 tlydi iyiydi bide vodafone iyi fitmadır diyerek aldım telefon hatlarımda vodafone

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Şimdiye kadar internet kurulmuştur ancak benim sürecimiz anlatayım, bu başlığı okuyanlara ışık olsun.
Başvurduğunuz gün aranacaksınız, size ekip yönlendirecekler. Ertesi gün bir kişi gelip sözleşmeyi imzalatacak. Sözleşmeyi imzaladığınız gün tekrar saha ekibi sizi arayıp kurulum için randevu alacak, ertesi gün gelip kuracaklar. Toplamda 3 günlük bir süreç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdiye kadar internet kurulmuştur ancak benim sürecimiz anlatayım, bu başlığı okuyanlara ışık olsun.
Başvurduğunuz gün aranacaksınız, size ekip yönlendirecekler. Ertesi gün bir kişi gelip sözleşmeyi imzalatacak. Sözleşmeyi imzaladığınız gün tekrar saha ekibi sizi arayıp kurulum için randevu alacak, ertesi gün gelip kuracaklar. Toplamda 3 günlük bir süreç.
Teşekkür ederim biraz geç yazıyorum kusura bakmayın.Bi işimiz çıktı aksaklık oldu evrak imzalamaya yarın gelecekler.Peki memnunmusun internetten ?

Cihangir

80+ Gold
Vodafone evde internete başvurdum ne zaman dönüş olur ne zaman bağlarlar interneti
hemen başvuruyu iptal et bende kullandım berbat 5mbps internete 80 tl alıyolardı ve sürekli kesildi teknik servis bile gelmedi sadece 4 kez modm değişti bi işe yaramadı

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Teşekkür ederim biraz geç yazıyorum kusura bakmayın.Bi işimiz çıktı aksaklık oldu evrak imzalamaya yarın gelecekler.Peki memnunmusun internetten ?
Ben memnunum. Ankara bağlıcada kullanıyorum. Altyapısı uydunet olduğu için herhangi bir kesilme vs yaşamadım. 35 mbit internet var ama speedtestte 48-49mbps alıyorum.

Top Bottom