Neler Yeni

Yardım Vodafone 50MPS iyi mi??

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
VDSL geçmek için ulaştım internete 100mps verilmesine rahmen 50MPS veriliyor max vodafonede denildi 50MPS seçtik 50MPS vodafone kullanan varsa sorun varmı bunlardan belirtebilirmi ve 50mps ile hızım nasıl olur oyun indirmem uploadım falan ve vericekleri modem H 300S galiba bu modemi alcak olsaydınız tercih edermiydiniz zorunluymuş alınması

NespaY

80+ Silver
VDSL geçmek için ulaştım internete 100mps verilmesine rahmen 50MPS veriliyor max vodafonede denildi 50MPS seçtik 50MPS vodafone kullanan varsa sorun varmı bunlardan belirtebilirmi ve 50mps ile hızım nasıl olur oyun indirmem uploadım falan ve vericekleri modem H 300S galiba bu modemi alcak olsaydınız tercih edermiydiniz zorunluymuş alınması

Vodafone kafasına göre arada sırada internet kesiyor haberin olsun. Sırf bundan dolayı 800TL cayma parası ödeyip kendimi Türknete attım.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vodafone kafasına göre arada sırada internet kesiyor haberin olsun.
Farkındayım ADSL de çok yaptılar ama tahütten dolayı yapıcağım başka birşeyde yok 1600tl tahüttü

Bünyamina

80+ Platinum

steamda 4mbps ile indiriyorum 35 paketi var tahm.nimce sen 5.5 la indirirsin net iyiyse süper olur senin için

Phenoma

80+ Silver
Bölgeye bağlı sorunlar tabii ki ama ben şahsen Vodafone müşteri hizmetlerinden senelerdir kullanmama rağmen memnun değildim geçen sene taşınınca Türk Telekoma geçtim.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
bende 50mbps paket kullanıyorum modemde h300s ben gayet memlunum 3 yılı geçti alalı o günden bu güne kadar bir kere bile internetimiz kesilmedi bir kere mahhalledeki internet panosu yanmıştı onu saymazsak hiç kesilmedi ben gayet memlunum 50mbps paketten bilgisayarda 54mbps alıyorum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
bende 50mbps paket kullanıyorum modemde h300s ben gayet memlunum 3 yılı geçti alalı o günden bu güne kadar bir kere bile internetimiz kesilmedi bir kere mahhalledeki internet panosu yanmıştı onu saymazsak hiç kesilmedi ben gayet memlunum 50mbps paketten bilgisayarda 54mbps alıyorum
Vodafonemi ne zaman bağladılar?

Top Bottom